![]() |
|
Chemical-World.to - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Chemical-World.to (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=76) +--- Wątek: Chemical-World.to - Temat główny (/showthread.php?tid=4793) |
RE: Chemical-World.to - Temat główny - bnq - 13.04.2026 Ktos tu wprowadza w blad. Rozmawialem z V jak i tez czekam na golebia, ale chodzi mi o zamawianie. Ludzie pisza ze tylko 2 tylko 2 ... Tak przy pierwszym zamowieniu mozesz zamowic tylko 2 , Twoje kolejne zaownienie bedezie mogl zammowic juz 10g, a przy trzecim zamowieniu juz 50. Chyba chodzi o nabranie zaufania. Wszystko jest opisane jak to wyglada na stronie trzeba wcisnac contact us i na dole mamy wszystkie informacje. Ogolem mysle ze to nawet fajna strategia. Dam znac i recenzje produktu jak stestuje. RE: Chemical-World.to - Temat główny - bnq - 16.04.2026 Jak ja widze jak ten golab leci to ja juz od razu chyba rezygnujez kolejnego zamowienia. Golab juz zwiedzil kilka kraji.... Nigdy z czyms takim sie nie spotkalem zawsze to byli Vendorzy przygraniczni, a to leci z drugiego konca EU i zwiedza wszystkie kraje .
RE: Chemical-World.to - Main topic - info@chemical-world.to - 16.04.2026 (16.04.2026, 11:05)bnq napisał(a): Jak ja widze jak ten golab leci to ja juz od razu chyba rezygnujez kolejnego zamowienia. Golab juz zwiedzil kilka kraji.... Nigdy z czyms takim sie nie spotkalem zawsze to byli Vendorzy przygraniczni, a to leci z drugiego konca EU i zwiedza wszystkie kraje Hello, as I saw the shipment got in middle country which I couldnt reply you why, this is courier’s job how it is going to get to you. As we have talked Monday was a holiday so the package has been sent on Tuesday and hopefully it will arrive in a few days. Regards RE: Chemical-World.to - Temat główny - smakosz - 16.04.2026 (16.04.2026, 11:05)bnq napisał(a): Jak ja widze jak ten golab leci to ja juz od razu chyba rezygnujez kolejnego zamowienia. Golab juz zwiedzil kilka kraji.... Nigdy z czyms takim sie nie spotkalem zawsze to byli Vendorzy przygraniczni, a to leci z drugiego konca EU i zwiedza wszystkie kraje mordo lepiej z drugiego końca EU niż z holandii gdzie gołąb jest dużo bardziej narażony na zestrzelenie jeśli paka jest dobrze zabezpieczona to będzie git nie dygaj
RE: Chemical-World.to - Temat główny - kej9 - 17.04.2026 zapewne temat masz skitrany w srodku baranie
RE: Chemical-World.to - Temat główny - bnq - 17.04.2026 Ok . Masz racje. Przepraszam. Tam ten wyzej post jak mozna to do usuniecia 1 raz sie spotykam z takim pakowaniem. WOW RE: Chemical-World.to - Temat główny - horsii - 17.04.2026 jeszcze połóż koło tego wszystkiego dowód osobisty żeby było dobrze widać wszystko na zdjęciu, bo jak towar jest zapakowany, i logo firmy kurierskiej to za mało ![]() kolega nieprzyzwyczajony do dobrego pakowania, zawsze są samary w kopercie bąbelkowej, a tu jakieś nie wiadomo co xd bnq to usun te posty sam. masz 30 minut od ich napisania. daj pełną edycje i se usun RE: Chemical-World.to - Temat główny - bnq - 17.04.2026 Pamietam Cie, mialem konto u fioletowych i ty tam miales wysoka range . Ok juz probujei jest tak jak mowisz, Zawsze samarki koperty itp. Ok dzieki. RE: Chemical-World.to - Temat główny - bnq - 18.04.2026 Opinia o produkcje mdmb : Jakos rewelacyjna, nic nie zostaje po rozpuszczeniu, bardzo latwo sie rozpuszcza. Zolty, zbrylony produkt. Pakowanie - tez rewelacja. Wchodzi po 15 sec - uwaga bo moze byc podloga proporcje jakie zrobilem 1:35 POLECAM W CHU... Dodam ze dostalem mega gratisa, meeeeeega. Jeszcze tak dobrego gratisa nie dostalem nigdy. Pozdrawiam |