![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) Strony:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
|
RE: High-Life.market - Temat główny - CiagleBedzieDobrze - 31.03.2026 Napisze tylko tak: kontakt stabilny. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - High-LifeMarket - 02.04.2026 partychemicalseu Niestety nie mam ochoty czytać kolejnych wiadomości mailowych od Ciebie, bo wysyłasz ich za dużo marnując mój czas. We wtorek przekazałem Tobie informacje na temat realizacji zamówienia i one się nie zmieniły. Dalszy kontakt z nami i próby przyspieszenia realizacji są zbędne. Sytuacja ta przydarza się przy każdym zamówieniu. Jeżeli masz takie parcie na otrzymanie paczki jak najszybciej, to polecam nie kombinować przez tydzień z próbą zamówienia u nas w kredyt. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - partychemicalseu - 02.04.2026 High-LifeMarket To nie kwestia 'parcia', tylko opłaconej usługi Express, która od ******* stoi w miejscu. Zamiast pisać o marnowaniu czasu, wystarczyło w 10 sekund nadać paczkę w punkcie, tak jak obiecałeś 'na pewno'. Klient płaci, klient wymaga profesjonalizmu, a nie arogancji. Status systemu mówi sam za siebie - zero ruchu. (02.04.2026, 14:56)partychemicalseu napisał(a): High-LifeMarket High-LifeMarket Skończ z tymi kłamstwami. To prawda, pytałem o wysyłkę wcześniej, ale ponieważ się nie zgodziłeś, PIENIĄDZE ZOSTAŁY WYSŁANE I ZAKSIĘGOWANE W *************. Mam na to dowód. Nie kłamałem, po prostu zapłaciłem normalnie, a Ty od ************** trzymasz moje pieniądze i 240 PLN za Express, którego nie ma. Zamiast pisać bzdury o 'kredycie', który nie istnieje, bo wszystko jest opłacone, rusz się do punktu. Masz czas do 16:00, inaczej żądam zwrotu całej kwoty. Wielokrotnie Cię tu broniłem, a teraz tak traktujesz uczciwego klienta? Wstyd. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 02.04.2026 Moim skromnym zdaniem, ten pan powinien zostać dożywotnio zbanowany na zakupy w tym sklepie
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - partychemicalseu - 02.04.2026 doxyou Zamiast straszyć banami, spójrz w fakty. Za towar i dodatkowe 240 PLN za opcję EXPRESS zapłaciłem w KRYPTOWALUCIE już w ***szczegóły***. Pieniądze są u Was od dni, co potwierdza TXID. To ja tu jestem klientem, który wywiązał się z umowy natychmiast, a Wy od kilku dni przetrzymujecie moje środki i do tej pory (15:40) nie nadaliście przesyłki, mimo obietnic. Blokowanie kogoś, kto zapłacił i domaga się opłaconej usługi, to szczyt braku profesjonalizmu. Jeśli do 16:00 status w ***firmie kurierskiej*** nie zmieni się na 'Odebrany', po prostu oddajcie moje pieniądze wraz z dopłatą za Express. To uczciwe postawienie sprawy. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 02.04.2026 Ależ ja Cię niczym nie straszę. Po 1, nie "Wy" bo nie jestem w żaden sposób powiązany z vendorem. Po 2 niczym Cię nie straszę, tylko wyrażam swoją opinię. To nie jest Zalando. Mogło się wydarzyć coś co wpłynęło na przedłużenie realizacji zamówienia, a Ty powinieneś grzecznie czekać i najwyżej po otrzymaniu paczki opisać w opinii sytuacje która się zdarzyła. Swoim zachowaniem pokazujesz tylko swój brak kultury i to, jak nisko już upadłeś, skoro nie potrafisz wytrzymać bez narkotyków kilku dni. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - partychemicalseu - 02.04.2026 Chciałbym sprowadzić tę rozmowę do faktów, z całym szacunkiem do wszystkich użytkowników. Za towar oraz dodatkową usługę EXPRESS zapłaciłem w kryptowalucie już w ********, co potwierdza TXID. Pieniądze są u sprzedawcy od dni. Moje pytania nie wynikają z braku cierpliwości, ale z troski o opłaconą usługę premium, która do tej pory nie została odnotowana w systemie ***firmy kurierskiej*** jako odebrana. Zależy mi jedynie na profesjonalnym sfinalizowaniu transakcji, za którą uczciwie i terminowo zapłaciłem. Liczę na konkretną informację o statusie paczki. (02.04.2026, 15:57)partychemicalseu napisał(a): Chciałbym sprowadzić tę rozmowę do faktów, z całym szacunkiem do wszystkich użytkowników. Za towar oraz dodatkową usługę EXPRESS zapłaciłem w kryptowalucie już w ********, co potwierdza TXID. Pieniądze są u sprzedawcy od dni. Moje pytania nie wynikają z braku cierpliwości, ale z troski o opłaconą usługę premium, która do tej pory nie została odnotowana w systemie ***firmy kurierskiej*** jako odebrana. Zależy mi jedynie na profesjonalnym sfinalizowaniu transakcji, za którą uczciwie i terminowo zapłaciłem. Liczę na konkretną informację o statusie paczki. Maniek Przepraszam najmocniej, nie doczytałem dokładnie regulaminu forum co do szczegółów wysyłki. Moim zamiarem nie było łamanie zasad, a jedynie wyjaśnienie sytuacji. Obiecuję poprawę i dziękuję za zwrócenie uwagi. High-LifeMarket Ostrzegam przed brakiem terminowości tego sprzedawcy. Zapłaciłem dużą dopłatę za przesyłkę Express, która miała zostać nadana natychmiast po zakupie. Sprzedawca wielokrotnie deklarował wysyłkę, ale status w systemie kurierskim od dłuższego czasu pozostaje bez zmian. Przez te opóźnienia i nadchodzące dni wolne, towar dotrze z ogromnym opóźnieniem. Brak rzetelności w dotrzymywaniu obietnic. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - High-LifeMarket - 02.04.2026 Ja tylko przypomnę, że realizacja zamówień w naszym sklepie to 2-5 dni roboczych z pominięciem sytuacji wyjątkowych. Ten Pan wyżej został poinformowany o detalach realizacji zamówienia w wiadomości prywatnej, zarówno przed złożeniem zamówienia, tj. do kiedy powinno zostać złożone aby zapewnić możliwie najszybszą realizację, oraz po złożeniu zamówienia z konkretnymi detalami. Mógłbym się rozpisywać na temat interakcji z tym klientem, ale nie zależy mi jakoś specjalnie na rozkręcaniu dramy. PS. Aktualnie wszystkie zamówienia są realizowane na bieżąco i nie mamy zastoju. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - partychemicalseu - 03.04.2026 High-LifeMarket W poniedziałek wyraźnie napisałeś, że zamówienia z poniedziałku, wtorku i środy zostaną wysłane w **********. Jednak wczoraj nie było żadnej wysyłki. Zdjęcie, które teraz wysłałeś, niczego nie wyjaśnia. Mam zrobiony screenshot tego, co napisałeś mi we wtorek przez Privnote, i jeśli będzie trzeba, to go upublicznię. Bardzo Cię do tej pory szanowałem, ale ta sytuacja jest niejasna. Jaka jest konkretna sytuacja z wysyłką? Oczekuję szczerej odpowiedzi. BARDZO CIĘ PROSZĘ, WYŚLIJCIE TO DZISIAJ!" 🙏🤝 RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - partychemicalseu - 04.04.2026 (02.04.2026, 23:03)High-LifeMarket napisał(a): Ja tylko przypomnę, że realizacja zamówień w naszym sklepie to 2-5 dni roboczych z pominięciem sytuacji wyjątkowych. Chciałbym tylko wyjaśnić sytuację z moją przesyłką. Zapłaciłem już ***** a *** na następny dzień***** otrzymałem obietnicę w Privnote (zobaczcie screenshot), że wysyłka nastąpi w czwartek, aby dotarła przed świętami. Mamy już Wielką Sobotę, a w systemie wciąż widzę, że paczka NIE ZOSTAŁA przekazana kurierowi. Zawsze byłem wobec sprzedawcy w porządku i on wcześniej też był taki wobec mnie, dlatego nie rozumiem, dlaczego teraz tak mnie potraktował. To bardzo przykre, zwłaszcza teraz w święta. BARDZO CIĘ PROSZĘ, WYŚLIJCIE TO DZISIAJ!" (02.04.2026, 00:38)High-LifeMarket napisał(a): partychemicalseu Niestety nie mam ochoty czytać kolejnych wiadomości mailowych od Ciebie, bo wysyłasz ich za dużo marnując mój czas. We wtorek przekazałem Tobie informacje na temat realizacji zamówienia i one się nie zmieniły. Dalszy kontakt z nami i próby przyspieszenia realizacji są zbędne. Sytuacja ta przydarza się przy każdym zamówieniu. Skoro dziś i w poniedziałek wszystko stoi przez święta, to czy możesz potwierdzić, że paczka zostanie nadana we wtorek rano? Chcę mieć pewność, że tym razem dotrzymasz słowa i nie będzie kolejnych opóźnień. Czekam na konkretną deklarację. |