Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Mirosound - 16.06.2026

Nie da się ukryć, że obecne 4CMC  dojapnie robi robotę  Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 16.06.2026

Ja pamiętam moment wkurwu... bo przyjmowałam 4CMC jak Mefa... sniffem ... serio już nie dawałam tej substancji żadnych szans, i pomyślałam sobie, że czas na oral - dajmy temu szajsowi ostatnią szansę - bo nie ma opcji że dostałam jakieś placebo czy jestem wypalona.
Pierdole, najwyżej wyrzygam, albo rozpierdole sobie żołądek ( ah to moje wkurwienie haha  Big Grin )
powiem tak... zdziwiłam się ... 
potencjał to to ma... ale trzeba też wiedzieć jak ten potencjał uruchomić, no u mnie działa tylko oralnie   Heart
i tę formę aplikacji polecam każdemu, kto zamierza mieć imprezę z 4CMC.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 16.06.2026

Ja miałem taki moment już że waląc 4cmc takie mnie wkurwienie automatyczne brało ze chatę sobie rozpierdalalem bo pokładów serotoniny dosłownie żadnych nie było a temat chciał wydobyć coś i się zamieniało to w wkurwienie dla tego postanowiłem zrezygnować na dłuższy czas bo sensu w tym żadnego nie było.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - biernackia - 16.06.2026

Są substancje które słabo rozpuszczają się w wodzie, ale dobrze w tłuszczach np. modafinil. Wciąganie ich nosem nie ma sensu bo się po prostu nie wchłoną. Apropopo tego "śluzówka nosa i żołądka to to samo".
Pirolidynoketony też ledwo działają donosowo, ale dobrze oralnie.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 16.06.2026

Podobno kultowa
Pamiętajcie dzieci, alfa tylko dojapnie, bo jest za mało lipofipna żeby ćpać donosowo - biernackia

RE: High-Life.market - Temat główny - DrakoMalfoy - 16.06.2026

Czy ktoś wie z wyżej zebranych czy jest nowy sort 3mmc? Bo z tego co Sonia pisała to 4mmc dalej pomarańczowo szaleństwo  :/

RE: High-Life.market - Temat główny - DarkSonia - 16.06.2026

DrakoMalfoy  to pytasz o 3MMC czy o 4MMC?

RE: High-Life.market - Temat główny - TYTUS - 16.06.2026

Daj mu się zastanowićPodobno kultowa

RE: High-Life.market - Temat główny - DrakoMalfoy - 17.06.2026

DarkSonia to i to w sumie mnie interesuje

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - biernackia - 17.06.2026

Gdzie tam widzisz mnie twierdzącego że alfa jest lipofilna? Alfa słabo się nosem wchłania, piszę z doświadczenia swojego i innych. Czytaj ze zrozumieniem człowieku...