Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - miotełka - 17.06.2026

ile czekaliście na pake? 
U mnie od poniedziałku cisza żadnego potwierdzenia też nie dostałem Sad

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 17.06.2026

Na dniach będzie moja aktualizacja :3/4cmc tutaj a jak high będzie łaskawy to i 3mmc

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kej9 - 17.06.2026

miotełka do konca tygodnia powinienes dostac

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - bigpick1212 - 17.06.2026

(17.06.2026, 21:29)miotełka napisał(a): ile czekaliście na pake? 
U mnie od poniedziałku cisza żadnego potwierdzenia też nie dostałem Sad

Ja też przy ostatnim zamówieniu nie dostałem potwierdzenia, ale paka doszła normalnie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - biernackia - 18.06.2026

(16.06.2026, 16:46)doxyou napisał(a): Podobno kultowa
Pamiętajcie dzieci, alfa tylko dojapnie, bo jest za mało lipofipna żeby ćpać donosowo - biernackia

(17.06.2026, 18:02)doxyou napisał(a): A gdzie widzisz mnie twierdzącego, że Ty twierdzisz, że alfa jest lipofipna?
Czytaj ze zrozumieniem parapecie Podobno kultowa
Bierz mniej bo ci to nie wychodzi na zdrowie.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 18.06.2026

Sam zacytowałeś w swoim poście słowa "bo jest za mało lipofipna".
A wielce oburzony byłeś o to, że sugerowałem, że alfa JEST lipofilna", gdzie ja napisałem zupełnie coś odwrotnego Podobno kultowa
Chłopie, mniej. Mniej  tych oglupiaczy bo zginiesz Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - biernackia - 19.06.2026

Dla informacji, nie dla kretyna powyżej:
Modafinil jest lipofilny i jego biodostępność per septum jest tak słaba, że bez sensu tam tą substancję.
Alfy nie mam pojęcia czy są lipofilne, czy może dobrze rozpuszczają się w wodzie. Pojęcie mam takie, że nosem słabo się z jakiegoś powodu wchłaniają i bardziej sensowne jest je połknąć. Kwestię waporyzowania przemilczę.
(21.06.2026, 06:42)sliwomir napisał(a): Jestem ciekawy opini innych uużytkowników o 4 CMC od tego vendora.

Z 4cmc podobno tak jest że nadaje się raczej tylko dojapnie; unikam żrących chlorów oraz walenia w nos ogółem więc niewiele doświadczenia, ale od tego vendora próbowałem niedawno. Działa jak typowy klef, to samo co 3cmc ale tak nie do końca, kto wie to wie. W porównaniu z 4mmc jest tak "na oko" 2x słabsze, znaczy 2x większe dawki bierę i 2x szybciej się kończy. I ciągle sraka bo cholestwo żrące i dupę urywa ale nie w pozytywnym znaczeniu Podobno kultowa

Dobrego tyle powiem że tanie to ale mają też NEP w podobnej cenie a wydajności NEPa bliżej 4mmc w przeliczeniu na g/24h. Dziękuję za przyjście na mój TED Talk.

DarkSonia 
Wysyłanie idzie nadal tak samo, nic specjalnego nie zauważyłem. Mój rekord to 2 dni.

RE: High-Life.market - Temat główny - doxyou - 21.06.2026

biernackia 
4CMC bierze się dojapnie bo serotonina powstaje w jelitach.
Ale "to samo co 3cmc"? Chłopaku. 3cmc to w znakomitej większości dopamina i to w chuj agresywna, bo to releaser, a nie Ri i jest tylko "wygładzona" serotoniną...

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - biernackia - 21.06.2026

doxyou 
To nie talidomid którego już różnica w skrętności zmienia działanie. Mogę słyszeć w chuj argumentów nt. różnicy w działaniu między trójką i czwórką, a i tak dla mnie będzie działać tak samo. Możesz się śmiać ale nosem 4cmc działa na mnie praktycznie tak samo jak per oral. Serotoninowo to jest na 4mmc i tu różnica jest odczuwalna i to mocno, i nie muszę go jeść by tę serotoninę odpalić więc...?

Sens tego czegoś się czepnął nadal ten sam: 4cmc od hl jest 6/10 ok bez rewelacji, tanio, jeśli lubisz i NEP to kupuj to bo ci starczy na 2 razy dłużej.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 21.06.2026

Skwituję to tak...
Nie będę słuchał Twojego pseudonaukowego pierdolenia i słów, których nie rozumiem, mimo że moja wiedza w tym temacie jest nieskromnie mówiąc dość rozległa.
Sniffuj sobie 4CMC, jaki chuj mnie obchodzi Twoja śluzówka? Żaden.