Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? (/showthread.php?tid=79)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Amanita - 07.01.2023

Zaprojektowane by cieszyć Smile

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Easy Rider - 07.01.2023

RC - bo jest na tyle duży wybór, może idealnie przypasować profil działania danej substancji

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Ludeczka - 08.01.2023

Według mnie, od ulicznych dilerów dostajesz często o wiele gorsze jakościowo odczynniki, a już nie wspominając o tym, że nigdy nie wiesz co tak na prawdę dostaniesz i z czym wymieszane.
Lepiej zamówić sobie samemu jakieś RC, oczywiście według wszystkich zasad BHP i przynajmniej, nie dosyć że taniej niż na ulicy, to jeszcze większe prawdopodobieństwo, że faktycznie dostaniesz to co zamawiałeś, a nie jakieś wymieszane gówno.

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Zkittlez - 10.01.2023

Są klasyki których nie da się zastąpić ale są tez RC które przebijają klasyki. Np mdma no chyba na obecna chwile nie znalazłem odpowiedniego zamiennika . Jeśli chodzi o białko to ostatnio trafiam na jakas zjebaną jakość po której mam nieprzyjemne zwały . Wole tutaj zastąpić to NEPem albo jakimś lżejszym hexem. Fajne tez było 3mmc co do 3cmc działa fajnie ale zawsze po lotach dopada mnie jakieś choróbsko albo zawalone zatoki na dobre kilka dni , dlatego staram się od tego stronić.

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - fiodor - 10.01.2023

Zkittlez prawilnego hexa nie ma już kilka lat chyba, więc chodzi Ci o analogi czy wierzysz w bajki ?

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Kapitan - 10.01.2023

Dobry i mocny Hex u słonia

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - fiodor - 10.01.2023

Kapitan to nie Hex tylko analog, czy wy nie kumacie co znaczy te słowo jprdl jeden za drugim jak grochem o ściane  Angry

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - RAVE - 11.01.2023

Ja osobiście przeszedłem na RC ponieważ feta mnie męczyła. Bardzo długo siedzi to kurewstwo w organizmie. Następnego dnia są duże zjazdy!!! na które nic innego nie pomaga jak tylko kolejna kreska fety.

Dlatego znalazłem 3cmc i nep - towar który jest lepszy od fety.

3CMC = daje cudownego banana na twarzy, metabolizuje się bardzo szybko, nie ma zjazdu - a nawet jak robi się ciągi, to po jednej nocy, nie ma co brać więcej bo po po prostu nic a nic 3cmc nie działa.... Wiec robi się przerwę tydzień-dwa i wraca - ponownie WOW Smile

Znajdź mi fetę która 150mg robi tak że latasz po pokoju z uśmiechem na twarzy, słuchasz muzyki z uśmiechem, nie spina mięśni, nie powoduje że zaciskają się tobie naczynia krwionośne - więc nie masz sinych rąk i nóg i nie ma kardiozwały ?

A nep ? NEP to feta doskonała, koka doskonała! Smile

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Lemoniasty - 11.01.2023

Ubogie życie towarzyskie. Niepowodzenia w karierze/nauce. Patologiczna rodzina. Czysta ciekawość.

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Ciapek - 11.01.2023

Eksperymentowałem jako młodzik i tak już zostało Undecided

No i na dostępność mówi sama za siebie - za to wielki PLUS.

A i o najważniejszym bym zapomniał to oczekiwanie na paczkę, jak na prezent świąteczny Tongue

Jak kiedyś listonosz roznosił paki od Kolka, to byli tacy co gonili listonosza i się pytali czy paka do nich przyszła. Takie było ciśnienie. Co to były za czasy.