Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: 4-CMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 27.06.2026

DarkSonia dzięki uprzejmości vendoora będę testować po weekendzie Jescze 3cmc i 4mmc new

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 27.06.2026

biernackia 
Ty jesteś upośledzony? Jestem ostatnią osobą, która biegałaby z płaczem do moderatorów XD

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Gumiś - 27.06.2026

DrakoMalfoy to daj znać rzetelne info.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 28.06.2026

@"HariboWPP" to znaczy wiesz mordo nie jestem zobligowany do pełnowymiarowej opinii ponieważ to nie będą żadne sample darmowea ani wspolpraca.

Po prostu napiszę 3 słowa jak będę już coś wiedzieć czy warto i gdzie lepsze Wink

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 28.06.2026

DrakoMalfoy   Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - odjutraniepale - 30.06.2026

Siema forumowicze!Smile
Wpadł dzisiaj komuś z Was kodzik? Wink
Pozdrawiam!

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Gumiś - 30.06.2026

odjutraniepale. Pare osób miało obsuwę z dostawą, więc na Twoim miejscu poczekałbym cierpliwie. Jeżeli po regulaminowym czasie oczekiwania przesyłka nie przyjdzie, to napisz bezpośrednio do Sklepikarza.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - garob - 30.06.2026

(30.06.2026, 17:37)odjutraniepale napisał(a): Siema forumowicze!Smile
Wpadł dzisiaj komuś z Was kodzik? Wink
Pozdrawiam!
Z pewnych źródeł wiem, że komuś dzisiaj wpadł kodzie.
Termin dostawy podobno w nieprzyzwoicie szybkim terminie z tych dolnych widełek czasowych podawanch przez V. 
No i pierwszy raz bez maila z potwierdzeniem ale czas dostawy... nie da się chyba wyżej podnieść poprzeczki.
Tyle przekazuję z tego co usłyszałem. Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Gumiś - 30.06.2026

garob super, cieszę się że masz takie dojścia, ale zachowaj to dla siebie. Każdy dostaje swoje paczki w odpowiednim czasie. Po co komu robić ciśnienie z tytułu lepszego albo gorszego czasu oczekiwania na zamówienie?  To tylko napędza ciśnieniowych klientów do spamowania wiadomości, do sklepów. Po co? Na co to komu?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 30.06.2026

Jakiś nowy ziomuś tylko se napisał, że paczki szybko dochodzą.
Uprasza się o niesranie krwią Podobno kultowa