Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kamilpolak - 27.07.2026

Opłacone trochę więcej chyba nie będzie problemu? Nie dostałem potwierdzenia ale czekam cierpiwie elo kolekcjonerzy

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - horsii - 28.07.2026

kamilpolak  Nie powinno byc problemu jak troche więcej.  

Gorzej troche byc nastomiast może jak trochę mniej - to zależy jednak od vendora. Jedni machają na to ręką, i wysyłają pake z niedopłatą typu 10zł, bo im te 10 zł w całym tym wszystkim nic nie znaczy, i zwyczajnie zależy im aby zadowolony klient wrócił po wiecej. Inni z kolei będą krecic jakieś afery kurwa i robić dymy z "dosyłaniem" BTC w ilościach tak żałosnych, że chyba jeszcze trochę i większe fee by tam było, niż wartosc transakcji. Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - sliwomir - 29.07.2026

co polecicie z obecnego sortu? Zależy mi tylko, żeby mieć powera bez jakichś dziwnych jazd pod beretem.  Zastanawiam sie nad NEPem lub Amp(pasta).

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kamilpolak - 29.07.2026

Bez zrytego beretu to chyba bardziej 3cmc i 2mmc no albo feta ale ona tex potrafi poryc głowę jak lecisz kilka dni bez spania Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - sliwomir - 30.07.2026

Tez pytanie ktora.  W czym pasta lepsza jest od suchej?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 30.07.2026

sliwomir przeciez nep i alfa to są dwa stymulanty dla mnie które najbardziej wywoływały jakieś jazdy w życiu

Ja bym ci poleciał jakieś mdma albo mmc ewentualnie cmc

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Champion - 30.07.2026

Power po mdma ?  Głupek 2 Jedynie amph najmniej ryje czosnek ewentualnie 3 cmc

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Bortak42 - 30.07.2026

sliwomir 
Polecam NEP, ale w małych dawkach i nie za często ostrożnie albo 2-MMC czy tą amfę ewentualnie. No, a NEP nie ryje pod warunkiem zachowania ostrożności, więc można i daje kopa i fajny jest, a tamte to lajtowe są, jak się chce powera to może być za słabe, ale może się nada.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kamilpolak - 31.07.2026

Po ilu dniach się martwić że gołąb nie wylądował? Po 5 ?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kamilpolak - 31.07.2026

Paka doleciała