Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: 3-CMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5332)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Piotrek8924 - 22.08.2026

Dobry temat nie powiem, wydajny twardy kryształ od godziny 9 rano męczę i poszły 3 gramy więc temat bardzo wydajny. 
Resztę zostawię na potem.

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - MurzynskiePierdolenie - 23.08.2026

(22.08.2026, 13:39)Skittles napisał(a): Mokre w chuj aż zaparowane od środk 
dobre jest minimalnie wilgotne

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - martynka - 28.08.2026

W moim przypadku sort to wgl praktycznie nie działał, zostały mi 2-3 gramy i chyba pójdą do kibla.
Próbowałem zarówno oraz, rektal jak i sniff. Oraz to wgl 0 działania, rektalnie przechodziły mnie takie ciarki po aplikacji, a sniff? Ja nie pojmuję, jak można wgl to 3cmc sniffować! Tragedia! W połowie lajna już miałem dość, jak się przemęczyłem i dociągnąłem dzielnie do końca, to przez bite 10 sekund takie pieczenie, jakiego nie czułem NIGDY, a jak poszedł spływ, to w popłochu szukałem czegokolwiek do popicia, gdyby na podorędziu nie leżała przestygła herbata, bez wątpienia bym się zrzygał.
Może dostałem co innego niż reszta? Choć z wyglądu identyczne.

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - yetow - 28.08.2026

Jadłem to ostatnio bo pablo pusty cały czas a o 4mmc średnie opinie latały u highla, jak ktoś chce poruchac to nie bierzcie, silna wazokonstrykcja już od pierwszego lajna, nie staje po tym

Aczkolwiek temat działał normalnie, więc nie wiem co tam ten użytkownik wyżej pierdoli

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Skittles - 29.08.2026

martynka dalej się nie da do ciebie napisać pw. Musisz wbić 10 reputacji .

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - wczorajodzis - 02.09.2026

Bardzo dobry i aktywny sort, pierwsze 300 metrów naprawdę w dobrym tempie się biegnie jak się wystartuje. Książkowe działanie i wgryzanie w bieżnie na najwyższym poziomie, przyczepnościa też się wyróżnia bo długo trzyma i nie ma parcia na dłuższy bieg, ale do maratonu jak znalazl też się nada, pozdrawiam!

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - falafel_szpinak@protonmail.com - 09.09.2026

(28.08.2026, 13:47)yetow napisał(a): Jadłem to ostatnio bo pablo pusty cały czas a o 4mmc średnie opinie latały u highla, jak ktoś chce poruchac to nie bierzcie, silna wazokonstrykcja już od pierwszego lajna, nie staje po tym

Aczkolwiek temat działał normalnie, więc nie wiem co tam ten użytkownik wyżej pierdoli

to mnie zasmuciłeś bo właśnie miałem zamawiać na sexualny maraton Smile i co teraz? cos do polecenia żeby masz odpalił ??

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - kurvvisko - 14.09.2026

Ale z sildenafilem chyba kuśka stanie, nie? Chyba zamówię, mimo braku jakichś szczegółowych nowych opinii.
Edit: nie widzę na stronie tego, więc chyba nie ma 😭

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 14.09.2026

kurvvisko po silu zawsze

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - kurvvisko - 14.09.2026

No dlatego pytam , bo ja nie mam z tym problemu po tabsie