Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - smakosz - 13.08.2026

(13.08.2026, 18:11)Champion napisał(a): 100g alfy u fast attack 2000 zł u haja 3000 zł 
100g jarania u dragstera za 1600 u haja 2100zl 

Szukać dalej ?😅

facet, w chuju mam twoje szukanie, mózgu u siebie poszukaj, bo chyba się gdzieś zgubił Big Grin najpierw pierdolisz, że ceny u High-LifeMarket są jak w zagranicznym sklepie, pokazałem ci, że ceny kryształów w detalu są takie same jak w innych dużych sklepach nawet na forum cebulka, a ty kurwa wyjeżdżasz mi z jednym hurtowym sklepem z jaraniem dragstore ( który ma obecnie promo od minimum 100 g, zobacz ceny w innych znanych sklepach takich jak thesims3pl czy masterfarmer) i z fast attack, który ma tanszą alfe w promocji od 100 g a przy sprzedaży 10 czy 5 g ma drożej lub taką samą cene Big Grin bez odbioru skończyłem z tobą rozmowe, bo szkoda klawiatury

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Artemida97 - 13.08.2026

(13.08.2026, 22:26)Kocia666 napisał(a): W jakim cely chcesz te potwiedzenia oplacasz pake i cierpliwie czekasz nie przychodzi tydzien czasu wtedy piszesz do vendora co soe dzieje z golebiem

Bo wtedy jestem spokojna że wszystko w porządku zrobiłam i sobie czekam i moja nerwica się nie odzywa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - WarminskiZawodnik - 13.08.2026

(13.08.2026, 22:01)Artemida97 napisał(a): No wiem wiem, też takie loty miałam zawsze. Zamówienie z weekendu, ale jak jutro nie będzie to się obejde smakiem ;p i standardowo 0 potwierdzeń że płatność przeszła i przygotowanie zamówienia czy cokolwiek

Pisałem do V zamowienie później niż ty złożone. Mówił że do weekendu powinno dolecieć Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Champion - 13.08.2026

(13.08.2026, 22:29)smakosz napisał(a): facet, w chuju mam twoje szukanie, mózgu u siebie poszukaj, bo chyba się gdzieś zgubił Big Grin najpierw pierdolisz, że ceny u High-LifeMarket są jak w zagranicznym sklepie, pokazałem ci, że ceny kryształów w detalu są takie same jak w innych dużych sklepach nawet na forum cebulka, a ty kurwa wyjeżdżasz mi z jednym hurtowym sklepem z jaraniem dragstore ( który ma obecnie promo od minimum 100 g, zobacz ceny w innych znanych sklepach takich jak thesims3pl czy masterfarmer) i z fast attack, który ma tanszą alfe w promocji od 100 g a przy sprzedaży 10 czy 5 g ma drożej lub taką samą cene Big Grin bez odbioru skończyłem z tobą rozmowe, bo szkoda klawiatury

Tobie mózgi wyżarły kryształy na które zrzucasz się w 5 osób na 10 g biedaku 😅 turlaj dropsa

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - falafel_szpinak@protonmail.com - 13.08.2026

a co to  za czerwone Tusi ? ktos cos? jak to działa i co to jest ? Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Aerobic333 - 14.08.2026

Dokładny skład pozostaje tajemnicą, niemniej to prawdopodobnie ketamina z MDMA. Ja tam lubie tripy na tusi. Trochę dyso, trochę plusz.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Kocia666 - 14.08.2026

Tusi to najlepsza mieszanka od hl mieszanka jak dla mnie emki z keta o smaku moze truskawki polecam kazdemu odczynnik dobry prawie do wszystliego na impreze do polezenia pr,y muzyce czy posiedzeniu ze znajomymi

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - partychemicalseu - 17.08.2026

Cześć wszystkim,
Czy ktoś z Was ma ostatnio kontakt ze sprzedawcą lub obsługą?
Od czwartku wysłałem kilka wiadomości, ale brak odpowiedzi. 

Etykieta ***** została wygenerowana w czwartek w nocy, ale paczka do tej pory nie została przekazana kurierowi. W przesyłce znajduje się próbka dla mojego klienta – dopóki jej nie zobaczy, nie możemy ruszyć z realizacją zamówienia.

Jeśli ktoś ma z nimi kontakt albo jeśli sprzedawca to czyta – proszę o informację na PW. Zależy mi po prostu na potwierdzeniu, czy paczka trafi dzisiaj do *****. Dzięki!

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - hulerkfow23 - 17.08.2026

partychemicalseu człowieku jest poniedziałek. Kurier niezawsze zabiera paczkę z punktu, czasem przyjeżdża o 10:00 dostarcza i zabiera paczki z punktu. Ktoś mógł ta paczke zaniesc po wizycie kuriera w tym dniu. Niech się "Twój klient" uzbroi w cierpliwość, a Ty nie podawaj wrażliwych danych, jak co i kiedy. Szkoda, że jeszcze nie podałeś z jakiego miasta paczka leci xD

RE: High-Life.market - Temat główny - partychemicalseu - 17.08.2026

(17.08.2026, 01:33)punished napisał(a): Musze w koncu napisac opinie o tym V kontakt w razie jakis opuznien jest bezproblemowy i szybki zdarzylo mi sie tylko raz ze bylo jakies opuznienie jesli chodzi o towar to pierwsza klasa zawsze no i plus ze szybka dostawa i paczuszki profesjonalnie pakowane Heart

Siemanko! Czy wiadomo, czy dzisiaj wylatują jakieś gołębie? Od czwartku czekam na jakikolwiek sygnał i cisza w temacie. Dzięki z góry za info!
(17.08.2026, 10:51)hulerkfow23 napisał(a): partychemicalseu człowieku jest poniedziałek. Kurier niezawsze zabiera paczkę z punktu, czasem przyjeżdża o 10:00 dostarcza i zabiera paczki z punktu. Ktoś mógł ta paczke zaniesc po wizycie kuriera w tym dniu. Niech się "Twój klient" uzbroi w cierpliwość, a Ty nie podawaj wrażliwych danych jak co i kiedy, szkoda że jeszcze nie podałes z jakiego miasta ta paczka leci xD

Dzięki za info, pozdro!"