Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kamilpolak - 19.08.2026

(19.08.2026, 09:41)Bortak42 napisał(a): No, ale po chuj w bitomacie płaciłeś jak było wałkowane milion razy, żeby z portfela płacić. Jak nie dojdzie to z własnej winy, bo jakaś pomyłka czy coś.

Po gowno. Zawsze to bitomat tu ludzie polecali. 2 sprawa  na stronie nigdzie nie pisze ze płatność trzeba w 30 min zrobić.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - MurzynskiePierdolenie - 19.08.2026

wie ktos moze co to bedzie za krysztal bo przypadkiem mi wyslali edit hajlajf mysli ze 3cmc ale nw czy na pewno 
[Obrazek: IMG-4604.jpg]

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kamilpolak - 19.08.2026

Wszystko jasne po 30 minutach faktura wygasa ale kasa poszła normalnie.
Niepotrzebnie straszą tym komunikatem xD

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Skittles - 19.08.2026

Wygląda na 3ke

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Aerobic333 - 19.08.2026

To na bank kryształ Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Skittles - 19.08.2026

Przypierdol pasa to się przekonasz, nie umrzesz  Faja

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - MurzynskiePierdolenie - 19.08.2026

no zaraz to zrobie wlasnie tylko mi mojego noska szkoda aletrudno

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Bortak42 - 19.08.2026

Artemida97 No właśnie jest bardzo duża różnica i napisałaś między innymi, dlaczego, ale nie tylko z tego powodu.

kamilpolak Polecali bitomaty do tego, żeby kupować krypto, a nie po to, żeby tak płacić vendorowi, bo jest to niewygodne, problematyczne i przypałowe i przy tym jest ryzyko, że nie dojdzie płatność do vendora szczególnie jak się spóźnisz.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - High-LifeMarket - 20.08.2026

(19.08.2026, 17:30)kamilpolak napisał(a): Wszystko jasne po 30 minutach faktura wygasa ale kasa poszła normalnie.
Niepotrzebnie straszą tym komunikatem xD

Faktura wygasa, bo to jest okres w którym cena w BTC jest "zablokowana". To jest po prostu zabezpieczenie w wypadku gdy są duże wachania ceny BTC. W większości przypadków nie ma problemu gdy wpłata dojdzie po wygaśnięciu faktury, ale jak się trafi przypadek gdzie cena będzie mocno skakać a wpłata dotrze po czasie to będziemy myśleć co dalej, bo do tej pory jeszcze tak się nie przytrafiło.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - yetow - 21.08.2026

Wydaje mi sie że ze vendor mi nie odpisuje bo pisze do niego z hide my e-mail w icloud, znalazłem teraz posta na którejś z pierwszych stron że nie odpisuje na maile z popularnych serwisów typu gmail, może to bylo właśnie powodem braku odpowiedzi od hajlajfa, założyłem protona i zobaczymy czy będzie odzew 

Dobrze byłoby to umieścić gdzieś w widocznym miejscu dla nowych