Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Artemida97 - 21.08.2026

Dokładnie to napisałam z 2 czy 3 dni temu

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - yetow - 21.08.2026

Musialem przeoczyc

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - MatthewRosenbaum - 21.08.2026

Mam nadzieję, że kodziki dzisiaj wpadną

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Artemida97 - 21.08.2026

Też po cichu liczę że wleci do wieczora, ale wychodzi na to że się czeka teraz 7-10 dni okolo

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - yetow - 21.08.2026

Serio aż tyle? Jakbym wiedzial to bym z cebulki zamowil…

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - MatthewRosenbaum - 21.08.2026

(21.08.2026, 16:15)Artemida97 napisał(a): Też po cichu liczę że wleci do wieczora, ale wychodzi na to że się czeka teraz 7-10 dni okolo

Nawet nie strasz, że zapowiada się zjebany weekend. Skąd takie info?

(21.08.2026, 17:05)MatthewRosenbaum napisał(a): Nawet nie strasz, że zapowiada się zjebany weekend. Skąd takie info?

Bo mniej więcej 9-10 dni czekałam na 1 golebia i w międzyczasie zrobiłam drugiego, ten pierwszy przyszedł po takim czasie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - High-LifeMarket - 21.08.2026

Niewielka część zamówień miała nieco wydłużony czas dostawy ale sytuacja już wróciła do standardu, aktualnie wszystkie zamówienia są realizowane do 5 dni roboczych.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kamilpolak - 21.08.2026

Gołąb wylądował nie jest to paka na 2 dzień ale też dłużej nigdy jak 4 dni nie czekałem pozdrawiam

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - MurzynskiePierdolenie - 22.08.2026

(19.08.2026, 16:34)niewhite napisał(a): wie ktos moze co to bedzie za krysztal bo przypadkiem mi wyslali edit hajlajf mysli ze 3cmc ale nw czy na pewno 
[Obrazek: IMG-4604.jpg]

chyba 3cmc jak zapachu nie ma dzialanie wiekszosc speed lekkie eufo i chcec do rozmowy jest i nie rozleniwia jak to pisali niektorzy nie przespna nocka byla po dwuch liniach nawet nie 100mg ale nw czy waga nie pojebala takich malych ilosci znieczula mocno za pierwszym razem teraz mniej to odczuwam splyw gorzki jak wszystko nw do czego porownac ale nosem dziala
jak ma
dzialac to chyba trzecichlor 
[Obrazek: IMG-4615.jpg]