Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
EscobarStore.com - Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: EscobarStore.com - Temat główny (/showthread.php?tid=11)

RE: Escobar.store - Temat Główny - Leśny_koteł - 18.04.2023

Seba 12010 
Będziesz zadowolony 😁
To dobra czwóreczka🔥

RE: Escobar.store - Temat Główny - Yalasek - 23.04.2023

Panie i panowie Pablos nr 1 na planszy. Paki w dwa dzioneczki, alfa tak wyczesana że knaga zatarta na amen kkkkkkk. ja się więcej nie odzywam! Ostatnio 3cmc weszło także egzotycznie ziomek z pokoju nie mógł wyjść mojego kilka dobrych h hihihi. Pablo potrójny ogień towar ciągle na topie! Pozdróweczka brachu Smile yalas ~~ <3

RE: Escobar.store - Temat Główny - Leśny_koteł - 24.04.2023

[Obrazek: IMG-20230421-185926242.jpg]

Dzień dobry 😁
Ładunek wybuchowy wylądował przed weekendem za co bardzo dziękuję.
Kontakt, dostawa, ceny, jakość jak i pakowanie - to poezja❤️
Właśnie, pakowanie... Jprdl, pierwszy raz musiałem użyć siekiery, łoma i dwóch granatów tatowych aby dostać się do ładunku😎 
Bez kitu, gdybym był ciśnieniowcem i chciałbym szybko gdzieś przyjebać, to ni chuja by to nie pykło😂

Na pokładzie pancernej rakiety 5gr 4cmc CHOCO.
KRÓL JEST TYLKO JEDEN Escobar 🔥
POLECAM❤️
Pozdro🤘

RE: Escobar.store - Temat Główny - fiodor - 24.04.2023

Panie Escobar w nagrodach wciąż dostępne te same odczynniki co wcześniej czyli: cherry, Omikron, 4cmc i analog hex ?

RE: Escobar.store - Temat Główny - rocky90 - 25.04.2023

Wczoraj natrafiłem na to forum i zrobiłem pierwsze zamówienie w tym sklepie.Czekam na gołębie a na pokładzie 4cmc Coco(100) i 3 cmc Omikron(25).Jak paka wyląduje to zdam relacje 😁

RE: Escobar.store - Temat Główny - Escobar - 25.04.2023

Witamy

4cmc Deluxe    jest
4cmc Choco     jest     
3cmc Mirror      jest  żółty sort
3cmc PABLO    jest     
3cmc Omikron  jest     
analog hexen   jest     
cherry               jest 
mdphp              jest
apvp                 jest         

zapraszam

RE: Escobar.store - Temat Główny - Maniek - 25.04.2023

fiodor Ostatnio było: hex, 3cmc mirror, 3cmc omikron, spiderman pills, 4cmc choco i chyba mdphp. Najlepiej niech Escobar sam napisze jak to obecnie wygląda, żeby nie było potem jakichś nieporozumień.

edit:

3cmc mirror, 4cmc choco, 4cmc deluxe, analog hexen, cherry.

RE: Escobar.store - Temat Główny - rocky90 - 26.04.2023

Jak tu jest z gołębiem?Czeka się na kod?Żadnego wcześniej info że paczka wyruszyła?Opłaciłem w ******wymoderowano****** cisza,zero odzewu ze strony sklepu.

RE: Escobar.store - Temat Główny - fiodor - 26.04.2023

Czekaj spokojnie na kod, a nie siejesz ferment. Czas realizacji to 5 dni roboczych, ewentualnie pisz do Esco w tej sprawie. Dopiero po tym czasie i braku odzewu pisz na forum

RE: Escobar.store - Temat Główny - rocky90 - 26.04.2023

Nie sieje fermentu tylko normalnie zapytałem.O istnieniu tego forum dowiedziałem się w poniedziałek przypadkiem,wcześniej myślałem że ten sklep to scam(jak widać nie patrząc po opiniach tutaj).To moje pierwsze zamówienie dlatego lekka nerwówka.Oks nie robiłem żadnego spamu sklepowi w wiadomościach i grzecznie czekam a forum chyba jest do dyskusji.