Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Lopek1123 - 01.09.2026

Polecam jestem bardzo miłe zaskoczy 2 dni i juz rakieta jest na miejscu

RE: High-Life.market - Temat główny - Ponczo - 02.09.2026

Pomoże ktoś wytłumaczyć jak zapłacić zamówienie z bybit? Proszę

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - GlasshanD - 02.09.2026

[Obrazek: Screenshot-20260902-174905-Chrome.jpg]

[Obrazek: Screenshot-20260902-174913-Chrome.jpg]

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Skittles - 02.09.2026

Wystarczy zapytać czatu GPT. Pokieruje Cie krok po kroku ..

RE: High-Life.market - Temat główny - yetow - 06.09.2026

Wziąłem na próbe te 4mmc, jak przetestuje to dam znać co myśle

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - PiotranosPL - 07.09.2026

(28.08.2026, 13:33)martynka napisał(a): PiotranosPL , no a jakość?

Dosyć mocno speedujący, euforii prawie że brak, zamówiłem kolejną porcję dzisiaj, może bedzie coś innego, licze na kryształ tym razem a nie mąkę Big Grin
(06.09.2026, 17:39)yetow napisał(a): Wziąłem na próbe te 4mmc, jak przetestuje to dam znać co myśle

Daj daj, też zamówiłem dzisiaj, ciekaw jestem czy to to samo co zamawiałem 2 tyg temu, bo wtedy był straszny miał, zero kryształów i głownie speed, zero euforii.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 08.09.2026

(07.09.2026, 19:44)PiotranosPL napisał(a): Dosyć mocno speedujący, euforii prawie że brak, zamówiłem kolejną porcję dzisiaj, może bedzie coś innego, licze na kryształ tym razem a nie mąkę Big Grin

Daj daj, też zamówiłem dzisiaj, ciekaw jestem czy to to samo co zamawiałem 2 tyg temu, bo wtedy był straszny miał, zero kryształów i głownie speed, zero euforii.

To jednak dobrze że nie zamówiłem bo jak 4mmc nie ma euforii to do wyjebania

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - yetow - 08.09.2026

Nie zachęciłeś do testów jak te 4mmc od high to głównie speed xD co to kurwa ma być, fete tam wysyłają? paczkę otrzymałem ale w tym tygodniu raczej testów nie będzie. Ja to się już doczekać nie mogę powrotu u esco

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 08.09.2026

yetow 
Mefedronowy "speed" nie ma nic wspólnego ze speedem po fecie.
Tu jest pewnie uderzenie w układ nagrody i bardziej god mode i poczucie satysfakcji bez serotoninowego rozjebania na kanapie, coś jak w przypadku 3cmc.
HL ma co miesiąc inne sorty z dziwnych źródeł, więc na pewno mocno róźnią się profilem. U Esco jest z grubsza raczej to samo.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Lopek1123 - 09.09.2026

Co tu ogólnie jest najmocniejszego szukam ogólnie speeda