Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Skittles - 10.09.2026

tak masz racje V zadzwoni do *firmy przewozowej* i powie żeby nadali ci ją spowrotem bo spóznileś się z jej odebraniem a w paczce są cukierki i nie możesz się doczekać. HL ma tyle zamówień że myślisz że ma czas bawić się taki idiotyzm wynikający z twojej winy ? Nie odbierzesz, paczka i pieniądze przepadną, gwarantuje ci to.  Rozbawiony

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - PiotranosPL - 10.09.2026

(10.09.2026, 19:42)Skittles napisał(a): tak masz racje V zadzwoni do inpostu i powie żeby nadali ci ją spowrotem bo spóznileś się z jej odebraniem a w paczce są cukierki i nie możesz się doczekać. HL ma tyle zamówień że myślisz że ma czas bawić się taki idiotyzm wynikający z twojej winy ? Nie odbierzesz, paczka i pieniądze przepadną, gwarantuje ci to.  Rozbawiony

Nie no, nie myślałem, żeby dzwonił ponownie XD 

Z tego co rozumiem V dostaje informację, że paczka wróciła spowrotem do paczkomatu, z którego ją wysyłał, idzie ją wyjąć i nadaje ponownie w kilka minut. Chyba, że źle rozumiem jak działa *firma przewozowa*?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Kocia666 - 10.09.2026

Co ty czlowieku masz w glowie..... albo zachowujesz sie powaznie albo przestan zamawiac..... na miejscu vendora to bym cie jakos zablokowal calkowicie z  mozliwosci zamawiania za takie cos 
A to ze ci nie wyslal od razu? Powodzenia w zamawiania u innych (tym bardziej ze jest na stronie do 5 dni roboczych czyli ostatni masz w poniedzialek o ile w poniedzialek zamowiles)
Gdzie niegdzie taki tydzien to minimum czekania a ty placzesz ze ci 1 dzien po wplacie nie wyslal
Ike ty masz lat bo zachowanie to na 10....
Zamowic pake i nie odebrac bo nie i niech mi wysyla jeszcze raz no hit

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - PiotranosPL - 10.09.2026

Wiesz Kocia co jest zabawne w takich forach ja to? Że ludzie są tacy pasywno-agresywni jak Ty XD 

Normalnie dyskutujemy, pytam o opinię i próbuje zrozumieć jak to działa, a Ty sie przysrywasz jakbym Ci matkę obraził, mam 34 lata i jestem świeży w tych tematach, może Ty zamawiasz RCki od 15 roku życia i dla Ciebie to normalne - dla mnie nie Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Kocia666 - 10.09.2026

Bo to sa rc a nie zabawki a ty to traktujesz jakbys zamawial skarpety z zalando to jak tu sie nie denerwowac i do tego przez takie akcja moga robic sie prpblemy paczka nieodebrana hl tez zwrotu nie odnierze i co wtedy dzieje sie z paka ? 

Za kilka postow moze zobacze pytanie ze dostales 10 tabsow 2cb ale tylko czerownych i chcesz odeslać żeby ci wymieszal na 5 takich i 5 takich? Bo to normalne

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Lopek1123 - 11.09.2026

Powiem wam że jestem mile zaskoczony jakością jeden minus na samolotach nie jestem pewien do 2 odczynników ponieważ się zakazały nazwy ale towar 1 klasa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - SztywnyMisza - 11.09.2026

Jak wypada to fake thc gelato ? Topki takie jak na fotce i jak klepie?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - yonekolbaser - 11.09.2026

ale tu się bajzel zrobił, dla mnie HL premium Vendor ostatnie 2cb po 8 na głowę na nockę i starczyło na 2 części star treka z dupeczką Big Grin takie wizuale wjechały, że sialala XD

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - MatthewRosenbaum - 11.09.2026

(10.09.2026, 14:47)PiotranosPL napisał(a): Napisałem do V czy ogarniał wysyłkę może już bo w piątek popołudniu wyjeżdzam na weekend i liczyłem że wezme ze sobą co nie co. Dam znać jak odpisze.

I jak, dostałeś informację zwrotną? Zacznę się trochę irytować, jeśli kod dzisiaj nie wpadnie.

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - yonekolbaser - 11.09.2026

a ja przy rozpakowywaniu tak skitralem lsd ze do tej pory znalezc nie mozemy....... i musze zamowic nowe :/