Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - dolar - 15.09.2026

Ekspres. Lot 24h. Dla porównania w tym samym czasie nawet kilka godzin wcześniej  zamowilem coś na allegro. Do tej pory nie przyszło 😆

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Mirusiek11 - 15.09.2026

Ok sprostowanie wszystko doszło towar 1 klasa expresowy gołab polecam serdecznie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Roftw - 16.09.2026

Dobry wieczór. Orientujecie się może jak w chwili obecnej wygląda kontakt z hlm? Bo od wczoraj próbuje się z nimi skontaktować, ale nikt nie odpowiada... I ptaszka też jak na złość nie widać ...😥

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Kocia666 - 16.09.2026

Wyslales jednego maila ?  Czy nawaliles kilka ? Jesli nawalipes kilka maili to normalne ze hl ci nie odpowie
Pamietaj ze hl ma czas do 5 dni ..... 
Znowu historia z tamtego tyg sie powtarza

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - PiotranosPL - 19.09.2026

(12.09.2026, 17:21)High-LifeMarket napisał(a): Dostałeś, a nawet odczytałeś. Więcej detali już nie podam, ale chyba dobrze wiesz, że problemu nie było. Szkoda tylko, że zapomniałeś sprostować na forum Wink

Fakt, tego samego dnia zauważyłem, że wiadomość była w... SPAMIE xD dobrze że w miarę szybko ogarnąłem bo była by lipa w niedzielę.

Także zwracam honor, nie sądziłem że nagle V odpisze tu, gdy tak rzadko tu się udziela XD

RE: Mam problem z kontaktem do vendora tu z forum - KiszczaK - 21.09.2026

Czy ktoś mi wyjaśni co siedzi w tym Tusi? Chciałem wsiąść na próbę ale nie jestem przekonany. Proszę o odpowiedź.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Girlnging - 21.09.2026

Relacja Nowicjusza, może przyda sie innych świeżakom. 
Zamówienie- wszystko proste
Płatność: poszło BTC, tu trzeba uważać na opłaty, więc lepiej dorzucic więcej by sie zgadzało
Oczekiwanie: nerwy czy się uda... 1 dzień, 2 nic.. napisałem... cisza. Wczytuję się w forum  i okazuje się że wiadmość musi byc zaszyfrowana na privtone. No to siup.. wysyłam raz.. eee po wysłaniu orientuję się że wstawiłem hasło, którego odbiorca przecież nie znam. To drugi raz.. eeeee, skopiowałem link chyba źle.. trzeci raz i czekam. Na drugi dzień odpowiedź od Sprzedawcy, że źle wstawiłem link.. ehhh, to trenuje i wysyłam do siebie.. ok, otwiera się, ponownie wysyłam z przeprosinami za spam. 
Mija 1 ( słownie 1 dzień) i dostaję maila z kodem do *odbioru 
Jak dla mnie bomba i gdyby nie moja ślepota i opór w nauce nowych sposobów,  było by mniej nerwów i czasu. Ogólnie całość: 4 dni. Moja ocena: 5/5
Dzięki i pozdrawiam

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - bestia69 - 21.09.2026

KiszczaK kiedyś testowałem i było tam raczej mdma + keta,chyba że skald się zmienił obecny.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Kocia666 - 21.09.2026

Duza ilosc ketaminy i mniejsza emki ciezko mi powiedziec w jakich proporcjach tusi testowalem juz bardzo wiele razy i jak najbardziej polecam szczegolnie na jakis rave

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - dolar - 21.09.2026

Po jakim specyfiku tutaj dostępnym doświadczy się największego uczucia „rozpierdala mnie siła i energia”? Po nepie?