Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 13.06.2026

Recki się już szykują i czekają na publikację  Big Grin

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - kurvvisko - 13.06.2026

Ja dłuższą reckę zdam, jak przetestuję nagrodę, ale póki co nie przyszła, więc na ten weekend już nie liczę.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 13.06.2026

(02.06.2026, 19:13)kurvvisko napisał(a): Paka właśnie przyszła i wygląda dokładnie jak wstawił Esco, moje zdjęcie już niepotrzebne 😆

Od razu piszę, że zapach konkret. Wziąłem kreskę i dobrze siadło we łbie. Mam ambitny plan, by dzisiaj nie lecieć jak zazwyczaj, nastawiłem sobie alarm na 22, żeby grzecznie zakończyć

Słucham sobie muzyki (debiutancki album Jennifer Lopez, bo dzisiaj minęło 27 lat od premiery) i czuję się kurwa jak w jej teledysku. No magia, dobry sort!

ja myślałam, że ogarniesz recke z tej "próbki testowej" i napiszesz coś wincej... Angel

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - inked_kawadrat - 21.06.2026

Ktoś coś napisze o aktualnym sorcie?

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Mephman - 23.06.2026

„Złożyłem swoje pierwsze zamówienie do Holandii i dotarło bez problemu. Świetna obsługa od ESCO. Później dodam zdjęcia, a gdy znajdę czas na przetestowanie produktu, napiszę recenzję. Przepraszam za błędy językowe, używam tłumacza.” 🇵🇱
[Obrazek: IMG-20260623-WA0010.jpg]Świetna obsługa!

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Jebac_dupka x2 - 23.06.2026

szkoda ze 100g  próg zamówienia jest

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 23.06.2026

Mephman foto wiele nam nie mówi, prócz tego jak pakowany jest towar ( za co zaraz Maniek  wkroczy )

tak czy siak fajnie, że esco działa tak światowo - i że towar w takim express tempie i bezproblemowo lata za granicę  Heart
za to duży plus!
Zdaj relację z samego działania i dorzuć trochę fotek bez tej "pancernej obudowyBig Grin 
to bardzo pomoże przy ew. ocenie sortu przez wyjadaczy  Heart

(coś czuję, że translator może nie ogarnąć mojego przekazu haha  Big Grin , ale nie bój nic... damy radę.. )
pozduFFka

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Mephman - 24.06.2026

DarkSonia 

W przyszłym tygodniu przeprowadzę test i napiszę szczegółową recenzję. Przez ostatnie kilka lat miałem okazję wypróbować wiele różnych odmian. Od dawna szukam czegoś, co przypominałoby produkty sprzed delegalizacji około 2010 roku, ale niestety takich rzeczy już praktycznie nie ma. To było doświadczenie trudne do opisania słowami.
W 2024 roku trafiłem jeszcze na jedną odmianę, która była bardzo zbliżona do tamtych czasów. Niestety została błyskawicznie wyprzedana przez sprzedawcę.
Dlatego uważam, że moja recenzja będzie rzetelna i oparta na dużym doświadczeniu.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 24.06.2026

Mephman 
Głęboko wierzę, iż nowy sort od Escobar  jest taki, jaki sobie wspominasz...
Lub przynajmniej taki, że będzie co wspominać  Big Grin
Sama także zdam relację z imprezy, jak tylko doczekam się paczki  Angel

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - inked_kawadrat - 24.06.2026

Czekam czekam na recki bo jednak „czwóra” od patrona to był zawsze sztos nie do podjebania, przynajmniej te które ja miałem, a wypłata co raz bliżej Podobno kultowa
Kryształy jak z jakiejś jaskini, duże niektóre takie prostokątne i długie XD