Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu GR8CHEMS.IS - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: GR8CHEMS.IS (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=73)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu GR8CHEMS.IS (/showthread.php?tid=4025)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: NEW NEP - REVIEWS - GlasshanD - 09.08.2026

Wygląda na to że nikt tu nic o tym nepie nowwgo nie pisze  bo zwyczajnie nie jest pobierane przez to  vendo nie ma tego na stanie

RE: NEW NEP - REVIEWS - Skittles - 09.08.2026

Pisałem z nim mają NEP. Cena trochę duża 25 euro za jedynke. Dlatego pytam, bo z HLM mi już mało zostało a alfę zamierzam od niego zamówić. I się zastanawiam wziasc tego nepa czy ADB.

Czyli jednsk najzwyczajniej chodzi o  cenę, a wiadomo jak  jest malo kto ma na taką poronioną cenę   kesz i nie ma co się temu  dziwic,a  ten vendo powinien sue wstydzić ze 1g za 25 wystawia ,,żenada Podobno kultowa

Może jakość robi swoje. U  **innego vendora z forum** 10 chodzi po 200zl. Smile
Spójrz na moje wszystkie posty Smile w chuju mam sampelki ziomuś. Nigdy nie pytałem bo nie jestem żebrakiem. Zamawiam wszystko za siano a to że dostanę jakieś gratisy do zamówień to tylko z tego powodu, że wydaje na raz po tysiąc złotych i więcej z uwagi że jestem w Germanii i obowiązuje mnie pewien próg zamówienia Smile pozdro

GlasshanD pozatym nie wiem po czym wnioskujesz że chodzi mi o sample kiedy pytam o jakość towaru bo chce zrobic zamówienie. Wypij kawę i obudź się chłopie bo chyba zaklejony wstałeś  Skengmen

Co ty krwa gadasz o jakości jak  ona  dobra  by nie byla to i tak ta cena jest z dupy kosmiczna
Ty moze tak piszesz bo liczysz na sampelki ale nikt normalny tego nie potwierdzi

Nue sledze niczyich postow na tyle aby sie zagłębiać co ktoi za ile i gdzie zamawia takze dxueki mam co robić ,a c.d do sampli wspominałem o nicb wyłączne dlatego bo tłumaczysz tą żenującą cene niesamowitą hq jakością tak jakbyś był oddanym fafulcem tego vendora i czy j3stes nim czy nie mi to zwisa i powiewa tak dla jasności sytuacji .

Ale ja tutaj pytam o jakość jak nie masz nic w tej sprawie do powiedzenia to nie rozumiem do czego dążysz tymi tematami w moją stronę  Podobno kultowa

Nie drążę do niczego w tym nie dąże koniec .
Nie bylo tematu Podobno kultowa

RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - MariuszSANITARIUSz2 - 10.08.2026

Hej czy wyślecie darmowe sample kanna na testy

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu GR8CHEMS.IS - TYTUS - 11.08.2026

(09.08.2026, 10:15)Skittles napisał(a): Ale ja tutaj pytam o jakość jak nie masz nic w tej sprawie do powiedzenia to nie rozumiem do czego dążysz tymi tematami w moją stronę  Podobno kultowa

Co Do jakości to mogę powiedzieć że jest iście olimpijska, wręcz powalająco-obalająca i to dosłowniePodobno kultowa

(10.08.2026, 23:19)MariuszSANITARIUSz2 napisał(a): Hej czy wyślecie darmowe sample kanna na testy

Przecież możesz 1gr na próbę wziąć xd
Masz chyba też cały zestaw próbek możliwy do kupienia.