![]() |
|
RCGang.shop - temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: RCGang.shop (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=82) +--- Wątek: RCGang.shop - temat główny (/showthread.php?tid=6423) |
RE: RCGang.shop - temat główny - Dadiu - 14.08.2026 Zamówienie złożone ** sierpnia po interwencji supportu dalej brak jakichśkolwiek efektów.. RE: RCGang.shop - temat główny - Byronik - 14.08.2026 Not good to tell such things. we told all missed and paid orders will be shipped by monday with extras RE: RCGang.shop - temat główny - bnq - 14.08.2026 Ludzie sie niecierpliwia, Twoja wysyłka trwa zdecydowanie za dlugo, ja tez zrobilem ze 3 dni temu i nawet nie nadana... koszmar. Nie dziw sie chlopie, jak ja bede mial czekac znowu 9 dni to po prostu zmienie V. To trwa za dlugo. RE: RCGang.shop - temat główny - Byronik - 16.08.2026 Trackings provided for costumers. Shipments with extra grams added. We raised minimum powder orders 5g Also new listing 5f-adb 100ml 50mg/ml listed. Wish all good biz and happy weekend!!! RE: RCGang.shop - temat główny - Piotrek8924 - 17.08.2026 Długi czas oczekiwania wreszcie się skończył. Dostałem pakę która zaginęła i reship w tym samym dniu. Byronik to wspaniały Vendor idzie się dogadać, miły, kontaktowy oraz pomocny. Pierwsza paka: zamówienie skromne 1 gram ADB-BUTINACA 1 gram 5F-ADB żółty Dostałem gratisy Fubinaca Wygląd produktów: ![]() Postanowiłem zrobić mixa 5F-ADB i ADB-BUTINACA 2:40 Rozpuszczalność kannabinoidow doskonała wystarczyło 30 ml spirytusu, rozpuszcza się o wiele lepiej niż te od sympatycznego Pana. Mój autorski podkład ![]() Maczanka się prężnie suszy w wieku wentylator Dospel 100 Dam znać co wyszło. Na chwilę obecną Jestem bardzo zadowolony. RE: RCGang.shop - temat główny - Skittles - 17.08.2026 Zdaj relacje jak działa to 5F ADB bo miała być akcja samplowa w tamtym tygodniu i z jego strony jest cisza. Dzięki. RE: RCGang.shop - temat główny - bnq - 17.08.2026 Paczka dalej nie wyslana... Co za typ z tego V.... 5 dni temu zrobiona platnosc... podziekuje, nastepne zamowienie bedzie juz raczej od kogos innego. Od chemical world leci to przez kilka kraji i tyle nie trwa, u kolezki dochodzi w 3 dni tutaj to jakis wielki bałagan. Podziekuje defiinitywnie. Najlepsze bedzie jak to nie doleci w tym tygodniu , sami sobie wyobrazcie .... xd czekac na paczke 2 tygodnie xd RE: RCGang.shop - temat główny - Byronik - 17.08.2026 All powder shipments have been shipped today.Liquids will be dropped tommorow. Yes sampling campaing will happen soon as promised from new shipping location which you all will like more. We fixed shop orders problem so now all orders should work good. Happy buying!!! P.S. Piotr we sent you another package please check 😄 (17.08.2026, 21:29)bnq napisał(a): Paczka dalej nie wyslana... Co za typ z tego V.... 5 dni temu zrobiona platnosc... podziekuje, nastepne zamowienie bedzie juz raczej od kogos innego. Od chemical world leci to przez kilka kraji i tyle nie trwa, u kolezki dochodzi w 3 dni tutaj to jakis wielki bałagan. Podziekuje defiinitywnie. Najlepsze bedzie jak to nie doleci w tym tygodniu , sami sobie wyobrazcie .... xd czekac na paczke 2 tygodnie xd Yes no worries buy elsewhere RE: RCGang.shop - temat główny - Skittles - 17.08.2026 Piotrek szczęściarzu jak otrzymasz pakę to powiedz co dobrego tam doleciało
RE: RCGang.shop - temat główny - Skittles - 18.08.2026 Byronik na jakich kanna zrobione są kartki ? |