Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? (/showthread.php?tid=79)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Lifeisbrutal - 07.02.2024

Nie wiem jak wy ale ja zaczynałem od fety xd spróbowałem mety i tak leciało przez 2 miesiące początków ćpania. Później odkryłem RC poleciało zamówienie i teraz only rc. Czasem zdarzy się z braku laku jakiś chujowy kryształ z ulicy zjeść. Ale nie ma podjazdu co do rc.

RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - kurvvisko - 24.02.2024

Kiedyś jak mnie ktoś częstował, to zawsze myślałem, że to klasyczne dragi i dopiero lata później odkryłem, że to dopalacze. Dopiero od jakichś pół roku odkryłem te sklepy i sobie zacząłem zamawiać.
I w ogóle na moją logikę, to dopalacze też pełnią rolę dragów, tylko zostały tak nazwane, żeby oddzielić od klasyki, że nie są przebadane.

RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Mef123 - 24.02.2024

Lubię RC ziomek raz po lekcji mnie namówiła na kreskę klefa i tak poszło potem powiedziałem się o forum i już w tym siedzę dziewięć latWink

RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Twilight Sparkle - 24.02.2024

Fajnie mieliście w tej szkole xDD za moich czasów nie było takich rzeczy

RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Lifeisbrutal - 25.02.2024

@"Twilight Sparkle" musisz wrócić się do szkoły znowu teraz te czasy wróciły małolaty na przerwach walą kreski po kiblach lub bucha jarają

RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - monio - 11.04.2024

Jak zaczynałem to nie było RC zaczynałem zioło feta potem helupa naszczęscie z tej wyszedłem a po RC sięgnęłam bo narynki ulicznym zrobiła się lipa pożal boże,  z tymi dragami z ulicy kurwa do niczego nic nie klepie chyba że masz jakiegoś dilera zaufanego ale i tu zdarza się lipa a w sklepach u vendorów przynajmniej mi się nie zdarzyło żeby totalną lipę kupić dlatego RC pamiętam swój pierwszy zakup jeszcze w sklepie stacjonarnym z kumplem sobie mówimy co można dobrego na legalu kupić pewnie jakiś słaby syf .Kupiliśmy mefedron tak nas 0,5g wyklepało byliśmy w szoku bo wtedy już amfy jedliśmy 1.5g na nockę a była wtedy jeszcze zajebista na rynku a tu 0.5g na dwoje i wyjebani w kosmos no i zaczęła się degustacja RC

RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Supernova - 15.04.2024

Rc jest łatwo dostępne i w miarę tanie dlatego je wybieram

RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Szarlatan - 15.04.2024

Tanio i łatwo dostęp wystarczy zamówić to daje rade dlatego ja też dzięki temu zostaje przy rc
Tanio dostępność jakość

RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Diabeuu666 - 15.04.2024

Ja klasyki
Potem były dopalacze 
Z tego mało brałem, pamiętam ivory chyba na MDPV i jakieś żaby oraz taka duża czerwona tableta na BZP. Jprdl to 12h trzymało non stop tak samo

RE: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Lifeisbrutal - 11.08.2024

Zaczynalem od zjebanej alfy i tak się zaczęła przygoda z rc. Pierwszy raz zamówiłem 3cmc Ice.