![]() |
|
Microdosing trufli psylocybinowych - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Microdosing trufli psylocybinowych (/showthread.php?tid=4933) |
RE: Microdosing trufli psylocybinowych - LOBO - 29.12.2024 Najlepsze że przy mikrodawkach (przy większych rowniez, ale są wyjatki) grzybków/LSD...nie ma zadnych ubokow... Ba, przez następne 1-2 dni utrzymuje się poprawa nastroju... Która biała chemia da Ci takie efekty? ;-) tutaj po, jesteś wyprany z wszystkiego... Ratuje jedynie transfuzja krwi i wymiana mózgu ;-) RE: Microdosing trufli psylocybinowych - Nightmares - 29.12.2024 @"kot_kreskowy" Musze cie niestety rozczarowac drogi kocie - nic nie dzialalem z tymi grzybami. Pozdrawiam i zycze spokojnego wieczoru. RE: Microdosing trufli psylocybinowych - EmStO - 29.12.2024 ja to kupowalam bloterki 10 czy tam 20mcg i co 3 dni. Psylocybina tez mozna w styczniu wprowadzam to w zycie. ewentualnie LSD zalewasz odpowoednia ilosc spirytusu moczysz to 24h i to juz robisz podobnie jak benzo 1m= 20mcg powiedzmy. Jak sie za to wezme zrobie dla Was poradnik bo bede robil cescje na 3 miesiace. Ps co do grzybow to szuszons mielisz wvpyl i kapsolki zelowe dawka 20mg co 3 dni powinna byc odpowiednia .
RE: Microdosing trufli psylocybinowych - Bogdan Boner - 30.12.2024 A probowaliście jeść opieńki w occie? Niby żadnej psylocybiny nie zawierają ale zjesz i życie od razu jest piękniejsze. A co najlepsze to żeby się nimi delektować to musisz wcześniej ruszyć dupę do lasu. A to już samo w sobie ma działanie antydepresyjne. I nie robię sobie jajec mimo że to może tak wyglądać. Niemagiczne grzybasy też potrafią być magiczne właśnie przez ten czynnyk wyprawy do lasu. Mam nadzieję że @"kot_kreskowy" się ze mną zgodzi. RE: Microdosing trufli psylocybinowych - LOBO - 30.12.2024 Bogdan Boner Zgadzam się w milionie procentów, a jaka satysfakcja jak znajdziesz ich dużą, badz jakieś zacne okazy... EmStO Jeśli chodzi o kapsulki i susz, to mikro jest w przedziale... Nie 20mg ale 100-300mg ;-) RE: Microdosing trufli psylocybinowych - horsii - 30.12.2024 EmStO zalewać blottery? To nie lepiej kupic po prostu lsd w płynie? RE: Microdosing trufli psylocybinowych - Leśny_koteł - 30.12.2024 Bogdan Boner Wiesz co myślę? Że wyprawa do lasu ma lepsze właściwości niż ćpanie grzybów, niż ćpanie czegokolwiek. RE: Microdosing trufli psylocybinowych - EmStO - 30.12.2024 horsii ja wtredy kupowalem gotowce. Teraa jest tego do ciorta i wlasnie tak jak nowisz sa butelwczki . Jak ktos ma jakis sprawdzony i niedrogi shop z microdosing prosze o pm . Dziekuje
RE: Microdosing trufli psylocybinowych - Chochlik - 31.12.2024 Po cholerę Wam te grzyby, będziecie chodzić tylko lekko przyćpani, a jak odstawicie to cały czar pryśnie. RE: Microdosing trufli psylocybinowych - LOBO - 09.01.2025 Chochlik a po cholerę Ci te mefisty, chlory, speedy i inne biale chemie...zejdą to czar prysnie, a w mozgu jeszcze wieksza rozmemłana jajecznica ;-) |