![]() |
|
Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63) +--- Wątek: Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026 (/showthread.php?tid=6670) |
RE: Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026 - Bortak42 - 19.04.2026 Żaden szanujący się dumny antysemita nie płaci za youtube premium. RE: Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026 - aleksander37 - 19.04.2026 Da się ominąć reklamy na YT wystarczy np przeglądarka opera ona ma adblocka który blokuje reklamy najlepiej się nie logować na YT i reklam brak RE: Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026 - Chochlik - 19.04.2026 (19.04.2026, 05:56)horsii napisał(a): Chochlik rozwiniesz? Co takiego daje YT music za opłatą? No możesz puścić sobie wideo i będzie działać w tle, a jak masz zwykła wersję i minimalizujesz appkę, to aplikacja się zamyka. RE: Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026 - kej9 - 19.04.2026 na kąkuterze ublock, na tel youtube revanced
RE: Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026 - horsii - 19.04.2026 aleksander37 co ty gadasz że niezalogowanym reklam nie pokazuje XDDDDDDDD Pokazuje ale nie spersonalizowane. Opera należy do chinczyków, to tez u niektorych moze budzic watpliwosci. Zainstaluj se Ungoogled Chromium (nie Chrome). Wszystko se przeniesiesz z opery tak o, bo ona też jest zbudowana na bazie chromium, podobnie jak kurwa wszystko poza firefoxem i jakimś innym gównem którego używają 3 osoby na świecie. A Adblock (o nazwie adblock/adblock plus, bo blokerów jest dużo) to też chujstwo ciezkzie, bo oni przyjmują hajs od niektorych reklamodawcow aby ICH reklam nie blokowali a tym co nie zaplacą, to ich nie beda wyswietlac. Z kolei taki Ublock origin nie robi takich rzeczy. To jest w ogóle niesamowite jak oni rozkurwili tę stronę, nie wiem jak mozna z niej korzystać bez żadnych dodatków. Ja do YT mam: - ublock origin (wiadomo) - remove youtube tracking (ten parametr na samym końcu filmu, po identyfikatorze filmu watch?v=id, służacy do sledzenia komu wysylasz filmy i kto w nie klika - dodają ci jak dajesz udostepnij i uzywasz tego skroconego linku z domeny youtu.be - wiedza kto co komu wysyła i kto w co klika, i sobie zbierają dane, mapa powiązań kto co z kim) - return youtube dislike (wiadomo) - remove youtube shorts (no kurwa wiadomo) - remove auto translation (nie trzeba tlumaczyc, nie wiem co za zjeb wpadł tam u nich żeby to dodać jako feature ktorego nie mozna wylaczyc) - i jeszcze jakieś tam skrypty do violentmonkey Bez takiego zestawu wejsć na youtuba to jak zanurkowć do kontenera na śmieci. RE: Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026 - aleksander37 - 19.04.2026 horsii niewiem jak mam ci to udowodnic ale naprawde tak jest sprawdz sobie dlaczego mialbym pisac nieprawde ale nie bede sie spieral RE: Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026 - horsii - 20.04.2026 aleksander37 właśnie sprawdziłem, użyłem czystej przeglądarki, z wyłaczonymi wszystkimi dodatkami mozliwymi, przeglądarka jak nowa z pudełka, niezalogowany na konto. Wpisałem "disco polo" (xD) i pierwszy wynik to reklama mopów do podłóg, a dopiero pod mopami jest Zenek Martyniuk.
RE: Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026 - aleksander37 - 20.04.2026 Zrobiłem tak samo i ja reklam nie mam horsii
RE: Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026 - TYTUS - 20.04.2026 Ja pierdole szambo wybiło 😂 Tak, wydaję swoje całe 30 cebulionów na premium. Stać mnie😎 RE: Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026 - doxyou - 25.04.2026 Tylko po co, skoro możesz mieć za darmo - wyżej masz dokładnie opisaną metodę. |