![]() |
|
Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech (/showthread.php?tid=6725) Strony:
1
2
|
RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Konrad Curze - 12.05.2026 daniel776 Wiem... wiem. I dlatego pytałem o wszelkie dragi lub kombinację, mając nadzieję, że znajdzie się coś co nie byłoby ani opioidem ani benzodiazepiną. Ale koniec końców, jeśli nie znajdą się alternatywy, to znam ryzyko - widziałem to u znajomej i w psychiatryku - miejmy nadzieję, że nie dołączę do kolażu moich uzależnień opio / benzo. kej9 Dzięki - zrobię jakiś research i zobaczy się czy to coś w moim typie... Tylko gdzie to dostać (nigdy nie widziałem tam gdzie grzebałem / umknęło mi)? I proszę nie mów, że na Cebulce, bo jeszcze jej nie ogarnąłem i pewnie trochę czasu to zajmie, bo jestem informatycznym analfabetą. Dead Nightmares Claro... Skoro 2 miesięce na tym leciałeś to rzeczywiście musi mieć urok. RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - kej9 - 12.05.2026 na erli.pl xd - bartoszmadej lub synton polecam sprzedawcow
RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Dead Nightmares - 12.05.2026 Konrad Curze tylko jak juz sie zdecydujesz to uwazaj z proporcjami, bo kiedys czytalem, ze ludzie walili ten mix w proporcjach 1:1, ale musieli pilnowac oddechu i zeby nie zasnac, imo to przesada, jak juz cpac to tak zeby bylo w miare bezpiecznie, ja pod koniec ciagu bralem 1,5-2g tramalu (mniej niz 800mg na raz slabo mnie robilo) na dzien i 300-450mg kodeiny, kupowalem 2-3 syropy i popijalem sobie po dwa nieduze lyki co jakis czas, podbija wtedy bardzo fajnie tramal, biorac tyle w ciagu dnia ciezko mi bylo siedziec i cos robic, zamykalo mi oczy i nodowalem caly czas na lezaco, co tez jest wazne imo - zeby miec najlepsze odczucia na ciele po opio to trzeba sie wygodnie polozyc, zamknac oczy i skupiac sie na nim, poza tym jakichs krzywych akcji z oddechem itp nie doswiadczylem RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Konrad Curze - 13.05.2026 kej9 Escobar i parę innych sklepów jest na clearnetcie... ale zawsze doceniam nutę sarkazmu. Gwoli klaryfikacji to są sprzedawcy na Telegramie, clearnetcie (jak Bolek z bolche****), czy też Cebulkowi (i w bliżej nieokreślonej przyszłości do nich odsyłasz)? Dead Nightmares Dzięki wielkie za podzielenie się dokładniejszymi arkanami proporcji, dawkowania i innymi detalami. W razie dalszych wątpliwości wiem do kogo podbijać. RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Dead Nightmares - 13.05.2026 Konrad Curze to nie jest zart z tym erli, tam sa ci sprzedawcy ktorych on wymienil, wpisz tam bdo w wyszukiwarke RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Konrad Curze - 13.05.2026 a... xd. Ok - przepraszam mój błąd sklep wyglądał za profesjonalnie, aby oprócz prozaicznych produktów były tam dragi (jprdl jest to dość niezręczne). *nie drag... lecz rozpuszczalnik - ma to sens. |