Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Benzodiazepiny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Wątek: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów (/showthread.php?tid=6831)

Strony: 1 2 3 4

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - mariansagan - 09.07.2026

Zwykle używałem benzo, by położyć się do snu po nieprzespanej nocy ze stymulantami. 
Któregoś ranka po takiej nocce włączam kompa, okazuje się, że był w stanie wstrzymania. Przeglądarka była otwarta na stronie o lunatykowaniu. Włączyłem firmowy komunikator, a tam znajduje wysłane o 3 w nocy kompletnie pozbawione sensu wiadomości do dwóch osób z pracy. Szybko je usunąłem zanim zdążyli przeczytać. 
Było mi z tym dosyć dziwnie, wyglądało to tak, jakbym po benzo lunatykował i zaczął Googlać na temat lunatykowania w necie. Po chwili zastanowienia miałem jakiś przebłysk wspomnień, że wychodziłem do toalety, ale nic poza tym.

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - horsii - 09.07.2026

Bywa. Tzw blackout. Podobno kultowa Od takich akcji, ten temat jest.

(09.07.2026, 06:16)Morko napisał(a): Niedługo panu N i Clobro się skończy, jak wcześniej bromkozolam, co do opóźnień może, prasą do czosnku wydusza  Podobno kultowa i małpki nienadąrzają wyciskać  Podobno kultowa . Miesiąc toć to już sporawo!

Jebać pana N. 

(09.07.2026, 06:16)Morko napisał(a): Niedługo panu N i Clobro się skończy, jak wcześniej bromkozolam, co do opóźnień może, prasą do czosnku wydusza  Podobno kultowa i małpki nienadąrzają wyciskać  Podobno kultowa . Miesiąc toć to już sporawo!

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - Piotrek8924 - 09.07.2026

Moja dzisiejsza zdobycz:

[Obrazek: IMG20260709114245.jpg]
Kocham Zolpidem.

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - horsii - 09.07.2026

Piotrek8924  Gratuluje zdobyczy, choć to jest technicznie nie benzo tylko z-drug... ale wali też w GABA A... wybaczam Podobno kultowa 

Ja nie lubie. Jest da mnie za słaby, ma dziwny efekt doslownie ogłupiający jakby ci odjęło 20 pkt IQ, i działa za krótko. No i nie usypia mnie (zupelnie jak benzo ktore nigdy do wyra mnie nie kladzie chyba że przyjme kurwa 5000 mg diazepamu).

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - Piotrek8924 - 09.07.2026

horsii też mam ogromną tolerancję na benzo. Żeby cokolwiek poczuć walę 10 tabletek na raz, popijając to zimnym piwem. Zolpidem jest bardzo specyficzny wprowadza człowieka w dziwny stan w końcu jest to hipnotyk.
Jest mroczny, psychodeliczny i mistyczny.
To prawda, że ogłupia, ale kocham go za ponieważ jest po nim nieznośna lekkość bytu.

Piotrek8924   Wiem, tak ogłupia troche, jakas dziwna delirka. Nie bralem nigdy czesto i wiele ale takie były moje doswiadczenia. Wole benzo rekreacyjnie. Zolpi dla mnie jest niemalze zerowo rekreacyjny (chyba że bym czysty zolpi hcl proch wpierdalał łyzka stołowa to moze moze)

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - mariansagan - 09.07.2026

Tylko nie Zolpidem
Po tym dzwoniłem do znajomych i kazałem im oglądać seriale, tzn. włączałem jakiś w telewizji i pokazywałem im podczas wideo połączenia, oczywiście rano nie pamiętając, że taka sytuacja miała miejsce.

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - smakosz - 09.07.2026

zolpidem jest chujowy, bo strasznie krótko działa. To już lepszy jest zopiklon a dużo lepszy jest nitrazepam

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - horsii - 10.07.2026

Dostawa wpadla, 200 pressow clobro 0,8mg Skengmen 

Spokojnie, to nie dla mnie; ja to kilkanascie max zjem.

[Obrazek: 9166e5275cdf244b163a77ea8a404184.png]

[Obrazek: 5dc5e5c96ddd5572a90a07fc8d1665c3.png]

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - Gumiś - 10.07.2026

Poznałem te clobro i nie wiem jak je ocenić, bo jestem benzo virgin. Jutro zarzucę całego i albo będzie ogień, albo amnezja.