Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4coins wypłata środków/fake dane - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Finanse (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: 4coins wypłata środków/fake dane (/showthread.php?tid=6847)

Strony: 1 2

RE: 4coins wypłata środków/fake dane - Bortak42 - 21.07.2026

No ważne, że udało się te pieniądze odzyskać.

RE: 4coins wypłata środków/fake dane - horsii - 28.07.2026

Tak więc przestrogą dla wszytkich ten wątek powinien być, i ogólnie informacją: 4coins to sie używało 10 lat temu - dosłownie. Teraz tylko głupi by za ich posrednictwem tam coś próbował kupować, RC opłacać.

Macie bitomaty (wielu różnych firm), trocadory, rzeczy typu vocher/giftcard za crypto, kangi, srangi, i prywatne wymiany, i multum innych rzeczy i mówie o samych sposobach kupna btc, bo jeszxze jakby podawać gdzie można wymieniać btc na monero czy coś na monero to wymieniać by można.

A niektórzy co chyba na dość długą drzemkę przysnęiii w 2015 paląc jeszcze starego mocka z wiadra na AM2201, teraz sie obudzili z kannabinoidowej hibernacji i mimo że rynek wywrócony do góry nogami, to ci odruchowo i tak ida do 4coins Podobno kultowa

RE: 4coins wypłata środków/fake dane - Piotrek8924 - 28.07.2026

4coinns to prehistoria, ja używam Revolut dobry jest?

Piotrek8924  Jak na słupa masz konto to raczej wszystko cool. Ale jak kupujesz na swoim prywatnym, osobistym koncie revolut btc i płacisz w tych btc za dopki to pogratulować głupoty

RE: 4coins wypłata środków/fake dane - Piotrek8924 - 28.07.2026

Też Revolut płace.

To to jak płacisz kurwa mać?

I co na revolucie własnym kupujesz, i z  revoluta do vendora przelewasz?

RE: 4coins wypłata środków/fake dane - TYTUS - 28.07.2026

(16.07.2026, 19:14)Palko napisał(a): Dzięki wszystkim za rady bo miałem zamiar bawić się w pisanie maili a tu faktycznie wystarczyło zadzwonić i 2 min temat ogarnięty, ogólnie przy takich sumach nie robią problemów. 
Wypłacili.

Świetnie. 

Mówiłem,  dzwonić i gadać i się ogarnie.

Ogólnie szkoda mi że zwineli biznes bo dla mnie to był najlepszy serwis,  zawsze wszystko szło załatwić na infolini w razie sraki.
Pozdrawiam

RE: 4coins wypłata środków/fake dane - agarthaistnieje - 27.08.2026

(15.07.2026, 19:29)Palko napisał(a): Siema. 
Dostałem maila z 4coins, że mam środki na koncie i należy je wypłacić. 
Z konta korzystałem parę lat temu jak jeszcze nie było tak skrupulatnej weryfikacji i okazało się że mam tam prawie 3tys złotych, niestety po pobraniu formularza do podpisu elektronicznego okazało się, że dane podałem z dupy.
Próbować to z nimi wyjaśniać czy lepiej olac temat?

Olej temat bo bez prawdziwego kyc i tak Ci tego teraz nie wyplaca a jak zaczniesz kombinowac z falszowaniem dokumentow pod te fejkowe dane to tylko narobisz sobie powaznych problemow prawnych.

RE: 4coins wypłata środków/fake dane - smakosz - 27.08.2026

agarthaistnieje mordo, ale on już wypłacił siano i sprawa jest zamknięta Big Grin

RE: 4coins wypłata środków/fake dane - agarthaistnieje - 27.08.2026

aaa, no to moj blad nie przejrzalem watku  Confused