![]() |
|
2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=6871) |
RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - DarkSonia - 03.08.2026 ciekawe to ustrojstwo się wydaje... sama bym spróbowała jprd ![]() ( kusicie qrfa ) RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Jebac_dupka x2 - 03.08.2026 jak ma 12-14mg to ok nikt se krzywdy nie zrobi,choc są mocniejsze
RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Aerobic333 - 03.08.2026 Wyjebalo mi libido ponad skale, dobrze klepie to twarde maleństwo. Klasa światowa. DarkSonia nie świruj, na co czekasz? Kiedy odbierasz paké od hajlajta? ![]() (02.08.2026, 08:13)Mirosound napisał(a): Jak sądzę w tym opisie też zabrakło osobistych doznań, bo uważam że jak napisze o kolorach, uczuciu szczęścia i lekkim oderwaniu się od rzeczywistości Z początku też myślałem, że wkręcasz tamten miks jako skład produktu co może wprowadzić w błąd. Dlatego fajnie, że ostatecznie napisałeś o swoich "osobistych" doznaniach. Ja pierwszy raz brałem 2CB zakładając właśnie ten oklepany scenariusz. Niemniej było dla mnie to coś zupełnie nowego, bynajmniej nie inaczej niż w Twoich doznaniach
RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - DarkSonia - 03.08.2026 Aerobic333 też się bez powodu śmiałeś? ja tego chyba nie chce haha
RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Aerobic333 - 03.08.2026 Ostatni raz śmiałem się bez powodu po odrobinie LSD, mefedronie i drinku z blanten i palemkom ![]() Jak można nie chcieć 🙈 RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - KapitanKreska - 03.08.2026
RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Mirosound - 04.08.2026 Nie da się ukryć , że leciutko zrywa papę z dachu 😉 W pozytywnym znaczeniu oczywiście. DarkSonia Każda głupia myśl jest tu powodem do śmiechu. RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - DarkSonia - 04.08.2026 ja chyba jednak zostanę przy mefku... i tym co daje... jak zejdzie
RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Skittles - 09.08.2026 Nie wiem czy moja opinia będzie obiektywna ale napiszę swoje zdanie. Zarzuciłem wczoraj kwasa jakoś o 22. Miałem słabe odczucie więc zacząłem myśleć co tu zrobić żeby jakoś polepszyć swój stan. Przypomniało mi się że dostałem sampla w postaci 2c-b. Nie myśląc zarzuciłem i zacząłem czekać na efekty. Wrzuciłem sobie film na projektorze i chillowalem. Po 40 minutach chciałem wstać z łóżka do kibla leżałem w samych badejkach. Wszystkie włosy nie wiem jak to opisać przykleiły mi się do prześcieradła czułem małe ludziki które trzymają mnie za nie u nóg i rąk xD włączyła mi się beka i zacząłem mówić sam do siebie żeby mnie puścili bo się zleje xD spojrzałem na obraz z projektora i widziałem siebie jak lerze na tym łóżku i rzeczywiście krasnali było od zajebania xD wstałem chciałem założyć klapki ale gdy chciałem je założyć były jak by wtopione w podłogę nie mogłem ich wyjąć. Jak je założyłem to nie mogłem ruszać nogami jeden klapek ważył z 20 kilo ja pierdole nie mogłem dojść do kibla prawie się zlałem w pokoju miałem taką bekę że myślałem że zaraz zemdleje bo nie mogłem złapać powietrza 🤣 poszedłem do kibla siedziałem tam z pół godziny ale nie mogę konkretnie powiedzieć ile bo czas stał w miejscu. Później położyłem się spowrotem do lozka i leżałem za chwilę zacząłem szukać rękami telefonu bo przykleiłem się do prześcieradła co się okazalo leżał na klatce piersiowej - znowu beka. 🤣 Polecam tą substancje chodź nie wiem czy to ten kwas tak zadziałał w połączeniu z tym 2c-b chuj wie. Gdy bania zeszła nie mogłem usnąć zapaliłem maczane weszła taka psychodela że chuj i stan wrócił spowrotem 👽👽👽 chwilowo byłem przerażony ale znów weszła beka straszna i mówiłem do siebie może w końcu się przekręcasz ty chuju xD 🤣🌚 RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Headshotsolider - 12.08.2026 Czy to legit 2cb czy mieszanka emkii i Kety jak tusi? Interesuje mnie ten tat na chemsex..po tusi w ogóle nie mam tego w głowie...w ogóle nic w głowie nie mam..jak to legit 2cb to zamawiam |