Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Baki - 28.06.2026

Ja ci nic uzasadniać nie muszę bo jesteś w zwykłym świecie dla mnie bezużyteczny i nic nie znaczący więc takiej odpowiedzi uzyskujesz  Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DarkSonia - 28.06.2026

(27.06.2026, 23:20)Baki napisał(a): na początku działalności chyba miał

ale nie jesteśmy na początku Jego działalności, i liczy się to... co ma obecnie, a obecnie kanna nie ma w ofercie, i raczej nic nie wskazuje, że będzie...

(28.06.2026, 00:16)Baki napisał(a): Ja ci nic uzasadniać nie muszę bo jesteś w zwykłym świecie dla mnie bezużyteczny i nic nie znaczący więc takiej odpowiedzi uzyskujesz  Big Grin

Ciśniesz komuś, kogo nie znasz nawet, to raczej świadczy o Tobie i tym - kim jesteś, bo jeżeli swoje JESTECTWO w tym PRZE-ZAJEBISTYM świecie w którym żyjesz określasz przez ilość zamówień od vendora ( biorąc pod uwagę Twoje wpisy w innych wątkach ), no to ja tylko mogę pożyczyć Ci aby Twoja zajebistość była jeszcze bardziej zajebistSZa...

+ mogę Cię tylko grzecznie prosić byś nie zaśmiecał tematu zbędnymi wpisami nie związanymi z ofertą Escobar , którą póki co ma jedną z lepszych w kraju.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Baki - 28.06.2026

po pierwsze  to on mnie zaczął się rzucać  a jak widzę wasze słowa typu sigma czy coś to ja nie musze wam odpowiadać bo ja już wiem po ile wy lat macie i szczekacie tylko przez kabelek, no tak ma najlepszą bo ma najtańszą nie ma to jak ćpać klefa po 15zł przechuje jesteście wszyscy naprawdę ale takich klientów kochamy <3, i dodam Ci jeszcze od siebie że to że macie na forum jakieś wyszsze rangi to nic nie oznacza bo w zwykłym świecie nic ale to nic nie znaczy,i jakbyś doczytała to nie ja go pojechałem a on mnie a ja mu w kulturalny sposób odpowiedziałem,co za tym szło na czacie niżej coś zaczął szczekać a za poł godziny chłop ma schize że coś mu w pokoju chodzi i nie uśnie no to sami sobie odpowiadaćie kim jesteście i co cpacie PZDR

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - smakosz - 28.06.2026

jedno pytanie o dostępność u pabla kannabinoidów a pierdolenia co nie miara Big Grin

RE: EscobarStore.com - Temat główny - GlasshanD - 12.07.2026

Tak jak wszechświat nie ma końca 
Szklana ręka mi jak kompas 
Za horyzont jak najdalej
Będe szukał aż ją znajde 
W szklanej kuli alfy moce 
Gdzie horyzont to początek 
Andromeda galaktyki mijam wszystkie w jednej lini ustawione niczym kręgle czarną dziurą je rozpędze 
Gdzie do celu juz niewiele 
Pablo czeka wypatruje 
Cząstki alfy rozsypuje 
z atomami połączony trajektorią jak po torach zaraz będe aby pobrać
:]\___

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Gumiś - 12.07.2026

GlasshanD powinieneś założyć wątek poetyckie w kąciku luźne tematy, a nie tu. Chociaż ten wiersz przykuwa uwagę dla mego oka. Pozdro.

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Colt1911 - 15.07.2026

Dlaczego pablo nie obsługuje nowych klientów? Nie rozumiem w takim razie dlaczego widnieje on w polecanych sklepach. Przecież to po prostu jakiś absurd.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - smakosz - 15.07.2026

widocznie ma tylu zadowolonych stałych klientów, że widnieje w polecanych sklepach. Czego nie rozumiesz?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - GlasshanD - 15.07.2026

@"HariboWPP" myślałem kiedyś o tym i  bardzo mozliwe że  coś takiego powstanie w niedalekiej przyszłości bo notatnik jest juz mocno zapisany  podobnymi tekstami takze chętnie  sie tu nimi  podzielę 
Pozdro

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - kej9 - 15.07.2026

Colt1911 alez obsluguje nowych, tyle ze od 100g Podobno kultowa a widnieje w polecanych bo to jego forum Podobno kultowa