Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: EscobarStore.com - Temat główny - kamilpolak - 27.07.2026

Lipa jakąś graja Frana że od nowych nie przyjmują zamówień a jak mówisz że zamawiałeś kiedyś to też pala Frana że niw zamawiałeś a mam wiadomości na e-mail od nich śmiech na sali

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - horsii - 28.07.2026

kamilpolak chcesz powiedzieć, że potwierdziłeś poprzednie zamówienia (przed wejsciem zasady 100g dla nowych) i dalej niby nic? Bo ja juz nie rozumiem.
kurwa palenie frana, wszyscy ujarani franem, nie mogą sie dogadać, fran mocny temat.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - inked_kawadrat - 28.07.2026

kamilpolak  franku przestań pierdolić głupoty, strzelam że jesteś multi kontem Sławomira który się popisal inteligencją parę postów wyżej 
Osobiście się weryfikowałem i i jakoś dokonałem zakupu. 
A do każdej starej transakcji używałem za każdym razem nowego mejla i nowego paczkomatu więc zanim zaczniesz płakać zweryfikuj się Franek

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Olan - 01.08.2026

Nie mogę się doczekać jak będę mógł zamówić sobie 10g hexenu i przetestować.

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Yelddlloveescob - 02.08.2026

Siema czy jest już dostępny hexen?

RE: Hexen - Opinie o produkcie - GlasshanD - 02.08.2026

Yelddlloveescob
Ciężko powiedzieć na tą chwile ,ale jak codzień w tygodniu w dziale głównym sklepu patron zawsze zamieszcza aktualny stan wszystkich pozycji także jutro gdy tam zajrzysz czyt.do źródła  uzyskasz odpowiedz na swoje pytanie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Artemida97 - 03.08.2026

Dla nowych w dalszym ciągu minimalne zamówienie 100 g ? I paka leci normalnie na żółte skrzynki ?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - smakosz - 05.08.2026

Artemida97 tak

RE: EscobarStore.com - Temat główny - yetow - 06.08.2026

Escobar - czy tak się traktuje klientów detalicznych? W notatce podałem maila z którego zamawiałem w 2k23, oraz maila z którego złożyłem ostatnie zamówienie przed przerwą w 2k25, maili z 2k24 i reszty maili z 2k25 nie mam bo je usuwałem sukcesywnie z hide my email (dla każdego zamówienia używałem innego), a odpowiedź mnie zaskoczyła 

[Obrazek: IMG-0075.jpg]

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Skittles - 06.08.2026

Ten próg 100g jako pierwsze zamówienie trochę przeraża, dobrze że nie złożyłem zamówienia bo w regulaminie piszą że kasy nie oddają a jak zapytałem minimalne zamówienie z wysyłka do Niemiec to 1000zl. Więc w końcu za te 1000zl zrobią mi paczkę czy nie, bo ja już nie rozumiem.