Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: EscobarStore.com - Temat główny - kaziu86 - 06.08.2026

vendor pisal ze minimalne zamowienie teraz to 100g. Praktyka stosowana przez wielu vendorow co ty chcesz... To oni ryzykuja zycie, a ty tylko narzekasz w komentarzach uzbieraj biedaku na 100g a nie placzesz ze zle cie traktuja. Zrozum to nie zabawa

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Bortak42 - 06.08.2026

kaziu86 
Zależy od vendora, ale tutaj jest było to wałkowane milion razy, że jest taka zasada.

RE: EscobarStore.com - Temat główny - yetow - 06.08.2026

(06.08.2026, 10:52)yetow napisał(a): Escobar - czy tak się traktuje klientów detalicznych? W notatce podałem maila z którego zamawiałem w 2k23, oraz maila z którego złożyłem ostatnie zamówienie przed przerwą w 2k25, maili z 2k24 i reszty maili z 2k25 nie mam bo je usuwałem sukcesywnie z hide my email (dla każdego zamówienia używałem innego), a odpowiedź mnie zaskoczyła 

[Obrazek: IMG-0075.jpg]

Czy z tym da się coś zrobić czy jednak stali klienci już też nie są obsługiwani w małych ilościach? Bo nie powiem, mogła mnie ta informacja ominąć, ostatnia jaka była i jest mi wiadoma to że nowi tylko muszą zamawiać od 100  Escobar

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - kaziu86 - 06.08.2026

sorry ale biedaków tu nie obsługują, zreszta tez bym nie chcial ryzykowac za grosze

RE: EscobarStore.com - Temat główny - Escobar - 07.08.2026

(06.08.2026, 14:40)yetow napisał(a): Czy z tym da się coś zrobić czy jednak stali klienci już też nie są obsługiwani w małych ilościach? Bo nie powiem, mogła mnie ta informacja ominąć, ostatnia jaka była i jest mi wiadoma to że nowi tylko muszą zamawiać od 100  Escobar

Witam, Nowe zasady obowiązują wyłącznie nowych klientów dla starych klientów sklepu nic się nie zmienia w obsłudze jak i zamówieniach, mogą zamawiać ilości jakie ich interesują czy to 5g czy 25g, sklep funkcjonuje tak jak funkcjonował wcześniej. Klienci którzy niby zamawiali przez 5 lat a nie są w stanie się zweryfikować, nie będą obsługiwani koniec kropka. (Ci którzy zamawiali i zmienili maila nie mają problemu z weryfikacją bo już mieliśmy sporo weryfikacji i załatwiamy zazwyczaj to w dwóch mailach) Dyskusje uważam za zamkniętą.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - KiszczaK - 07.08.2026

A jak jestem Kiszczak, i istnieje tu parę lat tylko musiałem zmienić mail, to jestem klientem co mogę zamawiać mniejsze ilości Panie szanowny?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Escobar - 07.08.2026

Jak kupowałeś u nas i się zweryfikujesz, że faktycznie byłeś naszym klientem  to tak. Ogólnie masz to napisane w moim poprzednim poście.
''(Ci którzy zamawiali i zmienili maila nie mają problemu z weryfikacją bo już mieliśmy sporo weryfikacji i załatwiamy zazwyczaj to w dwóch mailach)''

RE: EscobarStore.com - Temat główny - yetow - 07.08.2026

(07.08.2026, 09:56)Escobar napisał(a): Witam, Nowe zasady obowiązują wyłącznie nowych klientów dla starych klientów sklepu nic się nie zmienia w obsłudze jak i zamówieniach, mogą zamawiać ilości jakie ich interesują czy to 5g czy 25g, sklep funkcjonuje tak jak funkcjonował wcześniej. Klienci którzy niby zamawiali przez 5 lat a nie są w stanie się zweryfikować, nie będą obsługiwani koniec kropka. (Ci którzy zamawiali i zmienili maila nie mają problemu z weryfikacją bo już mieliśmy sporo weryfikacji i załatwiamy zazwyczaj to w dwóch mailach) Dyskusje uważam za zamkniętą.

W pierwszej wiadomości podałem jeden mail z którego wiele zamówień złożyłem w 2k23, ale mimo to odpisał mi ktoś ze nowych nie przyjmujecie, na szczęście za drugim razem już się udało, czekam aż się pojawi towar i składam zamówienie,  dzięki Esco za odpowiedź

RE: Hexen - Opinie o produkcie - smakosz - 08.08.2026

(02.08.2026, 16:02)Yelddlloveescob napisał(a): Siema czy jest już dostępny hexen?

jest dostępny

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Radik39 - 09.08.2026

Witam. Chciałbym zapytać ile czasu ważny jest adres btc do wpłaty za zamówienie?
Z reguły opłacam tego samego dnia ale wypadł weekend. Sobota do wieczora praca. W niedzielę bitomat nie czynny a tylko tak opłacam przesyłki. 
Stąd Moje pytanie  czy jak jutro opłacę to nie będzie za późno?
Oczywiście z góry dziękuję za pomoc i każdą odpowiedź. 
Spokojnej niedzieli .