Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Skittles - 09.08.2026

Radik39 to zależy od tego  jaki system płatności obsługuje zamówienie. samm adres bitcoin technicznie nie wygasa  może nadal istnieć i przyjąć środki ale sklep może mieć ustawiony termin ważności faktury/płatności np 15 minut kilka godzin 24 godziny  po którym wpłata może nie zostać automatycznie przypisana do zamówienia.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Radik39 - 09.08.2026

Dziękuję za odpowiedź oczywiście. 
Kiedyś ten termin był 14 dni u Pabla. 
Od marca miałem przerwę i nie wiem jak teraz to wygląda. 
Zawsze w zwrotnym maila była chyba taka informacja jak jest czas na opłacenie itd. 
A teraz dostałem tylko adres btc i pozdro. 
A nie chcę już Pabla spamować w weekend z głupimi A zarazem ważnymi pytaniami. 
Bo pieniędzy też nie chcę stracić. 
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - kej9 - 09.08.2026

bo wszystko masz w regulaminie na stronie - 16. Zamówienia i adresy Bitcoin są aktywne 14 dni od złożenia zamówienia.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Radik39 - 09.08.2026

Dziękuję bardzo wszystkim za pomoc i cenne informacje.pozdrawiam

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - smakosz - 09.08.2026

mordo dla pewności napisz do pablo, bo chuj wie czy i kiedy regulamin był aktualizowany

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - martynka - 11.08.2026

Czy wgl w jakiejkolwiek przewidywalnej przyszłości sklep będzie przyjmować nowych klientów? Bardzo zależy mi na piko, chociaż i tak go nie ma... Undecided

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Skittles - 11.08.2026

martynka jeśli chcesz być nowym klientem to jest jeden warunek, pierwsze zamówienie które zrobisz musi być na co najmniej  100g.  Jeśli się zweryfikujesz zamówieniem, to przy następnym możesz już zamawiać dużo mniej, wiem że jeśli chodzi o Piko to możesz już pobierać od 5g. Taki jest nowy regulamin. A jeśli chodzi o meth to aktualnie nie ma, trzeba chwilę poczekać.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - smakosz - 12.08.2026

(11.08.2026, 17:22)martynka napisał(a): Czy wgl w jakiejkolwiek przewidywalnej przyszłości sklep będzie przyjmować nowych klientów? Bardzo zależy mi na piko, chociaż i tak go nie ma... Undecided

najlepiej będzie jak napiszesz maila do sklepu i zapytasz bezpośrednio  Escobar

RE: EscobarStore.com - Temat główny - odjutraniepale - 17.08.2026

Super sklep, nie mozna zamówić bo wczesniej nic nie zamawiałem 😆

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - odjutraniepale - 17.08.2026

Nie realizują zamowień dla nowych klientów, łaski bez Smile