Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Skittles - 21.08.2026

ta? a ten twoj ziomek to pewnie no name nie ma go na forum i nikt nie potwierdzi twojego pierdolenia co nie ? to ten twój ziomek razem z Tobą lepiej zebyscie sobie odpuscil jakie kolwiek smakołyki. Ciekawe jak się Pablo zapyta o twoj email skoro zamawiałeś co kolwiek od niego i co mu odpiszesz. wypierdolisz z forum szybciej jak tu konto założyłeś

RE: EscobarStore.com - Temat główny - odjutraniepale - 23.08.2026

(21.08.2026, 14:16)kaziu86 napisał(a): zakazli polproduktow do produkcji 3cmc Big Grin bromo cos i tam i jeszcze cos przez to jest problem z 3cmc 
3′-chloropropiofenon oraz 2-bromo-3′-chloropropiofenon, które EUDA wskazuje jako prekursory 3-CMC. To regulacja na poziomie całej UE, choć Polska mocno przyczyniła się do jej wprowadzenia.
CBŚP podaje, że ich działania rozpoczęte w 2024 r. pomogły doprowadzić do nowych regulacji.
Mimo ograniczeń 3-CMC nadal jest produkowane w Polsce. Według danych EUDA w 2024 r. w UE wykryto 63 wytwórnie syntetycznych katynonów, z czego 47 w Polsce, a 15 z nich produkowało 3-CMC. 

Nowe przepisy zaczną być stosowane od 18 września 2026 r., więc jesteśmy właśnie w okresie przejściowym.

Jak to się mówi: DOBRZE to już było Smile

Skittles Ty jesteś dobry farmazon:
- "mylisz sie mozna zamówić 100g" (nie kurwa, dostalem odpowiedz że nie obsługują wogole nowych klientow)
-upierasz sie dalej przy swoim w kolejnym poście 
-potem zwrot o 180° i odsyłasz z pytaniami do vendora XD
Weź kurwa nie wprowadzaj dezinformacji, nie pisz pod wpływem i się ogarnij. Takie wpisy tylko marnują czas innych.

Już pomijając wszystko, próba weryfikacji nie przeszła choć zamawiałem 4 lata temu podałem maila i żółtą skrzynkę w odpowiedzi dostałem:
Nie bo nie. XD
 Klęczał i błagał nie będę do chuja  Podobno kultowa
Ostatni moj post w tym dziale, pozdrawiam wszystkich!Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - martynka - 25.08.2026

Słuchajcie no ja chodzę załamany od kilku dni bo normalnie Pablo mnie wydalił ze swojego gościńca, rzekłszy iż mnie nie zna i nie przyjmie nowego i tutaj ogłosi na tymże forum kiedy ponownie wrota dla tych chcących być klientami się otworzą.
JA SIĘ PYTAM, bo może wiecie, a może nie, ale jakieś plotki może, jakieś interwały? W dużą cierpliwość się mam uzbroić? I gdzie to info zostanie obwieszczone, pewno w tym drugim temacie tym głównym.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Skittles - 25.08.2026

martynka nawet jeśli, to jako nowy klient będziesz musiał zamówić minimum 100g na pierwsze zamówienie. To weryfikacja klienta.

RE: EscobarStore.com - Temat główny - wczorajodzis - 02.09.2026

W oczekiwaniu na moment gdy będą brani pod uwagę nowy klienci by móc zajrzeć w oblicze jakości tych wszystkich produktów  Smile
Same stymulanty silne zostały :o
Któryś dzień z kolei czekania na otwarcie zakupów dla nowych użytkowników :o

RE: EscobarStore.com - Temat główny - GlasshanD - 02.09.2026

Mirosound co tam dobrego zamówiłeś?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Skittles - 02.09.2026

Dokładnie co dobrego brałeś zdaj relacje jak kopie po dupie Tongue

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Mirosound - 06.09.2026

GlasshanD

MDPHP

mi nie podchodzi , ale ziomki zadowolone 😁

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Morko - 06.09.2026

Pół produkty ciężko dostępne, druidzi walczą z myślami z czego to zrobić Big Grin dlategoż prawdopodobnie taki deficyt, RP poczarowało xD

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Skittles - 06.09.2026

Jeśli mają dobre labolatoria i dobra ekipę, to te pół produkty klepią sami, jak jeden dobry V z którym mam kozacki kontakt we wszystkich tematach.

Kiedyś płakali że słabe, teraz że za mocne. Kurwa nikomu nie da rady dogodzić  Podobno kultowa