![]() |
|
Amfetamina - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Amfetamina (/showthread.php?tid=1303) |
RE: Amfetamina - Venom255 - 18.12.2025 To był zimmermann test RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - qazplm1233 - 19.12.2025 (21.09.2025, 18:54)TheEnd napisał(a): Feta była w latach 90-00 Ah to mityczne bmk , jest i 90% i 80 , trzeba umieć szukać , ja zrozumialen czemu takiej fety na ulicy nie znajdziesz (chyba że wąskie grono , dobry kucharz) bo by się wszyscy w kostnicy znaleźli , ciekawe by to było ją myślałem że chemia postęp idzie do przodu mamy 2025 a nie lata 90 , rozmknin sobie to sam , czy serio uważasz że w latach 2000 była feta a technika poszła do przodu czy do tyłu? Rozpierdalajace to myślenie niektorych RE: Amfetamina - TheEnd - 19.12.2025 To powiedz mi czemu teraz nigdzie nikt nie ma dobrej fety? A 5g można samemu wciągnąć w kilka h i iść spać? Wtedy do kogo.bys nie poszedł to dostałeś taka że jedna raja cię wypierdalala z butów na grube godziny.... RE: Amfetamina - Cannapv - 20.12.2025 Pieczarki rosną nawet na gownie, a rarytas amf znajdziesz jak wróżkę w lesie. Hajs, cwaniactwo. W pizdzie klient. RE: Amfetamina - Roftw - 17.04.2026 Dzień dobry. Mam pytanko: kiedyś bardzo lubiłam amfetaminę. Teraz od ponad dziesięciu lat jestem uzależniona od tramadolu i pregabalin. Zamówiłam gołąbka od hl i muszę przyznać, że okropnie się czułam... Chyba już jestem na to za stara 🥺 I tutaj moje pytanie: szukam substancji która trochę pobudza i trochę daje uczucie błogości. Zupełnie się nie znam na tych nowszych wynalazkach... Co byście mi polecili? Jeśli posty jest w złym wątku to bardzo przepraszam... RE: Amfetamina - doxyou - 17.04.2026 Roftw Jeśli chcesz pakować się w ketony, to na początek raczej nic ciekawszego niż 4MMC nie znajdziesz. Tak samo jak Tramadol działa na serotoninę tylko w trochę inny sposób, a przy okazji speeduje. A jeśli coś co bardziej udaje Amfetaminę w działaniu to może NEP, aczkolwiek nie wiem, czy to nie za dużo na początek. RE: Amfetamina - Roftw - 17.04.2026 NEPa chyba trochę się boje... Na co dzień muszę udawać porządną pracownice i panią domu 😺 RE: Amfetamina - daniel776 - 17.04.2026 (17.04.2026, 06:47)Roftw napisał(a): Dzień dobry. Mam pytanko: kiedyś bardzo lubiłam amfetaminę. Teraz od ponad dziesięciu lat jestem uzależniona od tramadolu i pregabalin. Zamówiłam gołąbka od hl i muszę przyznać, że okropnie się czułam... Chyba już jestem na to za stara 🥺 I tutaj moje pytanie: szukam substancji która trochę pobudza i trochę daje uczucie błogości. Zupełnie się nie znam na tych nowszych wynalazkach... Co byście mi polecili? Małe dawki 4MMC powinny być OK.A po czym od HL tak się czułaś? RE: Amfetamina - doxyou - 17.04.2026 daniel776 Trzeba dysponować bardzo analitycznym umysłem, żeby domyślić się, że po amfetaminie RE: Amfetamina - daniel776 - 17.04.2026 Mój błąd,odpowiedziałem bez sprawdzenia nazwy tematu:] |