![]() |
|
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon (/showthread.php?tid=68) |
RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DrakoMalfoy - 20.05.2026 U nas raczej nie ma, tak jak mówisz HL miał piękną na początku ale z każdym na następnym co raz gorzej a to co t teraz było to nie mam pojęcia co to, chyba że się już zmieniło bo zazwyczaj nie jesteśmy informowani RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 06.06.2026 U nas na forum ma tylko ten vendor: https://dopal.org/showthread.php?tid=930 Tzn, niby jest wątek z 3MMC ale czy mają na stanie to ja nie wiem... RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - kiertnik83 - 08.06.2026 Szkoda, że tak ciężko teraz z 3mmc...swojego czasu dużo bardziej mi podchodziło niż mef oraz wszelkie cmc. RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 08.06.2026 trójka miała ..MA taką siłę której nie ma MEF to jest jej i zaleta i wada...bardzo podobne w działaniu aczkolwiek na 3jce jest więcej energii i nie usadza w fotelu tak jak 4MMC przy 3MMC trzeba uważać z dawkami, bo ładnie może ciśnienie wypierdolić i trzyma dłużej niż MEF... także jak przesadzisz - no to wiadomo się dłużej modlisz o zejście haha ![]() tak czy inaczej fajnie by było gdyby się tu u jakiegoś lokalnego vendora pojawiłA czysta trójeczka. RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - daniel776 - 08.06.2026 Dla mnie działąnie 3MMC to zubożone 4MMC mimo że mega fanem serotoninowego pluszu nie jestem,poprostu ratio w mefce bardziej mi odpowiada Choć na balety dla ogłady wybrałbym metafedron
RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - kiertnik82 - 08.06.2026 Dla mnie 3mmc było osobiście lepsze od mefa. Była trochę większa stymulacja czego osobiście mi w mefie brakuje. Czasem DarkSonia jadłem ròżne dawki trójki i wydaje mi się, że ciężko jest z tym przesadzić, przynajmniej mi się nie zdarzyło, a np. z 3cmc czasami tak RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 09.06.2026 No właśnie z mefem mi ciężko przeesadzić, w sumie to mi się nigdy nie zdarzyło... prócz akcji mixa z NEPem haha ale to był przypadek XDa 3MMC zdarzyło mi się przesadzić, ogólnie to "nic" się nie dzieje strasznego - o ile nie boisz się że Ci coś w głowie pierdolnie, bo ciśnienie mi takie podeszło, że ja pierdole... To samo miałam z 3CMC... tutaj bardzo kontroluje dawki, chociaz to co ostatnio ma Escobar to jest zajebiste! serio... chyba najlepsza ( najlżejsza dla organizmu ) 3CMC jakie jadłam. Fajnie by było, gdyby takie czyste wynalazki w postaci właśnie 3MMC się u Patrona pojawiły ah ![]() (08.06.2026, 22:46)daniel776 napisał(a): Dla mnie działąnie 3MMC to zubożone 4MMC mimo że mega fanem serotoninowego pluszu nie jestem,poprostu ratio w mefce bardziej mi odpowiada To już chyba raczej mi się wydaje kwestia predyspozycji organizmu... Bo jeden lubi tę stymulacje z 3MMC drugi właśnie tego nie lubi... tak czy siak 3MMC działa na pewno dłużej i to jest wydaje mi się główna zaleta tego ustrojstwa
RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - kiertnik82 - 09.06.2026 Ja do 3mmc mam specjalny sentyment, bo w roku jakoś 2014 był to pierwszy keton jakiego spróbowałem i pamiętam, że 250mg oral+100mg sniff na wejściu czesało wtedy aż miło. Później weszło 3cmc i mimo, że mocniej jebie w dekiel to nie miało już tej lekkości i magii co 3mmc. Wiadomo jak ktoś patrzy na to, żeby bardziej się naćpać to takie 3cmc wyjebie go mocniej, ale kosztem bardziej mechanicznej bomby, a w 3mmc ta faza była taka bardziej płynna i "naturalna". 3mmc oral potrafiło całe działanie zamknąć się w okolicach 4-5 godzin, więc faktycznie działał długo. DarkSonia Pamiętam jak kiedyś poczęstowałem koleżankę 250mg oral, która nigdy nic nie brała i się wtedy zdziwiłem, że po tym można mieć źle. Chodziła w kółko w tę i z powrotem i ewidentnie było widać, że faza ją przerosła. Później było już okej, peak ją trochę przygniótł. RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 09.06.2026 Tu fakt... 3MMC oral potrafi zmieść z planszy bardziej niż Mefik chyba ( przy tej samej dawce ) haha
RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - kiertnik82 - 11.06.2026 Na 3mmc przeżywałem większe bomby niżeli na 4mmc, lecz zdaję sobie sprawę, że 3mmc było brane "na początku kariery" z tego typu specyfikami i stąd mogła wynikać jego moc. Na tamte czasy (czyli jakieś 12 lat temu) najczęstszym słowem, gdy zaczynał się wjazd i pojawiał się rozmyty, klatkujący obraz było "ooo jaaaa"
|