Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
*pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr (/showthread.php?tid=5944)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - EmStO - 22.08.2025

Ooo kurwa grzybunie 🍄 Smile
Kocham ahh parę dni temu jadłem podobne było cudo Smile
Podnietka Tongue
DarkSonia Pliss namiar Smile

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - TheEnd - 22.08.2025

No gościu nie zalamuj mnie, że nie potrafisz rozszyfrować tego linku??? 🤦🏻

PS. Zamawiał już ktoś coś? Normalnie wysyłają?

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Blade12 - 22.08.2025

TheEnd nikt nie zamawiał strona Ruska w ofercie wszystko od zioła po kokainę może być wałek .

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Konrad Curze - 22.08.2025

Zwłaszcza, czy jest jakikolwiek sens ryzykować zamówienie z niesprawdzonej strony, skoro mamy tutaj już spory wybór wypróbowanych / partnerskich vendorów.

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - TheEnd - 22.08.2025

Wjebac 150zl to nie tragedia..życie się nie wali. A może wyślą kozak alfę.
To nie 1500zl 
Ktoś sprawdzi to raz..będzie wałek. To napisze tu i temat zamknięty. Wpadnie siano jakieś to sprawdzę tego Vendora

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Blade12 - 22.08.2025

Napisalem meila do tego sklepu dla beki to odpisał po rusku xd

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - EmStO - 22.08.2025

Powiem Wam tak Smile
Cały czas Ukraińcy wjeżdżali na sankcje huj wie za co ale wiem, że jeden za jakieś wyłudzenia bo białko widziałem .
Wcale bym się nie zdziwił, że jakiś znalazł sobie sposób zarobienia na życie...
Jebać !!

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Konrad Curze - 23.08.2025

TheEnd  Mieć 150zł a nie mieć i jeszcze czuć, że dukaty poszły do błota, trochę słaby układ. Też próba badawcza oparta na jednej, czy kilku osobach nie jest wystarczającym indykatorem, czy dany sklep jest legitny - na taki status trzeba zapracować i udowodnić na przestrzeni jakiegoś dłuższego czasu jakość swoich produktów.

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - hulerkfow23 - 23.08.2025

Takich stronek jest mnóstwo zazwyczaj są one na grupkach telegramowych w Europie wschodniej. Większość sprzedawców mówi po rusku.

Właśnie są tam prezentowane małe ilości, przesyłasz kasę, dostajesz lokalizacje i tyle.

Nie mówię że to jest legit oferta, chcę jedynie powiedzieć, że to nie jest jakaś nie wiadomo jaka sensacja.

RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Konrad Curze - 23.08.2025

hulerkfow23  Jasne, po prostu na mój gust trochę nie warto ryzykować bez odpowiedniej pajęczyny LC i wiarygodnych recenzji. Mamy też lokalne telegramowe grupki, które oferują bogate LC poszczególnych vendorów np. Free... (którą mogę polecić) i nie widzę za dużego sensu bawienia się z takimi stronkami, które nawet przez brak  oferowania usług po angielsku tracą na jakiejś legitności (to już jest bardziej subiektywna perspektywa).