Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Benzodiazepiny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Wątek: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów (/showthread.php?tid=6831)

Strony: 1 2 3 4

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - Morko - 10.07.2026

(10.07.2026, 15:09)horsii napisał(a): Dostawa wpadla, 200 pressow clobro 0,8mg Skengmen 

Spokojnie, to nie dla mnie; ja to kilkanascie max zjem.

[Obrazek: 9166e5275cdf244b163a77ea8a404184.png]

[Obrazek: 5dc5e5c96ddd5572a90a07fc8d1665c3.png]

Osz kurwa horsi teraz to znikniesz  Podobno kultowa

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - horsii - 11.07.2026

@"HariboWPP"   kej9 

Cytat:Delusion of sobriety A delusion of sobriety typically entails the falsely held belief that one is perfectly sober despite obvious evidence to the contrary such as severe cognitive impairment, significant motor control loss, and an inability to fully communicate with others. Delusions of sobriety are the most common type of delusion experienced under the influence of GABAergic compounds such as alcohol and benzodiazepines.

Podobno kultowa Podobno kultowa Podobno kultowa Podobno kultowa Podobno kultowa

Morko czytaj co pisaem 80% tego to nie dla mnie ja zjem parenasci moze z +200szr.

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - Gumiś - 11.07.2026

No ja to czytałem i zastanawiam się czy dla osób, które mają po prostu czasem stres, pojawiają się sporadycznie lęki, to takie benzo jest rekreacyjne kiedy w czasie zażywania nie odczuwają wyżej wymienionych przypadłości?
Zaczynałem od 02, skończyłem na 1,4 presssa i już wiem. Jest to czym powinno być, ale dla osoby, która oczekiwała jakiegoś euforycznego twista, to ta substancja nie jest. Jednak dla osób z dadwrażliwością emocjonalną, lękami zachęcam do zakupów.

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - Piotrek8924 - 28.07.2026

Moje dzisiejsze zdobyczne.

[Obrazek: IMG20260728063934.jpg]

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - horsii - 28.07.2026

Piotrek8924 smacznego. Ja właśnie zarzuciłem 3 pressy od dr. Wojciecha Kennedy'ego i idę jebnąć se 15 kilometrów, nawadniajac się może z jedym piwem po drodze. Przy takim wysiłku i temperaturach to obowiązkowe. Podobno kultowa 
Nie chce mi sie robić zdjęcia pressów bo każdy wie jak wyglądają xd

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - horsii - 29.07.2026

[Obrazek: e8949319ed9e3c994c02ec24b7dd13a7.JPG]

The Hard Cider Council required an affordable beverage to enhance the effects of designer benzodiazepines.
After careful evaluation, the Council determined that the product shown (priced at 4.69 PLN) offers an excellent price-to-quality ratio, particularly regarding flavour profile and alcohol content (7,2% ABV)

The Council notes that it pairs exceptionally well with a small number of counterfeit Xanax tablets (so-called 'presses') containing approximately 0.8 mg of clobromazolam (2'-chloro-bromazolam, also known as Phenazolam). This compound is estimated to be 4–6 times more potent than alprazolam (Xanax) and roughly 40 times more potent than diazepam (Valium).

In approximately one and a half hours, the committee is expected to confirm its findings. This timeframe reflects the characteristic onset of clobromazolam (60–90 minutes), as opposed to genuine alprazolam, which typically takes effect within 20–30 minutes. Given the potency of the substance in question, this delay is considered acceptable.
- The Hard Cider Council

Composition of the Hard Cider Council
  • horsii — Presiding Officer and sole authority on matters of policy
  • Rainbow Dash (Large) — Permanent Member
  • Rainbow Dash (Small) — Associate Member (non-voting)
All substantive resolutions are adopted by the Presiding Officer.

Rada ds. Cydru Mocnego potrzebowała niedrogiego napoju wzmacniającego działanie benzodiazepin.
Po wnikliwej analizie Rada stwierdziła, że przedstawiony produkt (w cenie 4,69 zł) oferuje doskonały stosunek ceny do jakości, szczególnie biorąc pod uwagę profil smakowy i zawartość alkoholu (7,2% ABV).

Rada zauważa, że produkt ten wyjątkowo dobrze komponuje się z niewielką liczbą podrobionych tabletek Xanaxu (tzw. „pressy” w liczbe mnogiej) zawierających około 0,8 mg klobromazolamu (2'-chlorobromazolamu, znanego również jako fenazolam). Szacuje się, że związek ten jest 4–6 razy silniejszy niż alprazolam (Xanax) i około 40 razy silniejszy niż diazepam (Valium).

Oczekuje się, że komisja potwierdzi swoje ustalenia za około półtorej godziny. Ten przedział czasowy odzwierciedla charakterystyczny czas w którym zauważalne są pierwsze efekty klobromazolamu (60–90 minut), w przeciwieństwie do alprazolamu, który zazwyczaj zaczyna działać w ciągu 20–30 minut. Biorąc pod uwagę moc omawianej substancji, takie opóźnienie jest uznawane za dopuszczalne.

- Rada ds. Cydru

Skład Rady ds. Cydru:
horsii — Przewodniczący i wyłączny autorytet w kwestiach polityki
Rainbow Dash (Duży) — Członek Stały
Rainbow Dash (Mały) — Członek Stowarzyszony (bez prawa głosu)
Wszystkie uchwały merytoryczne podejmuje Przewodniczący.

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - KiszczaK - 29.07.2026

No to chuj, clonosoe kryjom.

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - horsii - 29.07.2026

Trochę członków rady wywiało w teren.

[Obrazek: 50b2b3ea960254cad99b52481992a6b3.jpg]

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - Piotrek8924 - 07.08.2026

Nowe zdobycze:

[Obrazek: IMG20260807031821.jpg]

RE: Benzo melina - pogadanki, blackouty, i perypetie bartardów - Morko - 13.08.2026

[Obrazek: 20260813-175136.jpg]

Mortko zombi wiecznie żywy, kawiarenka pozdrawianko