Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=6871)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Aerobic333 - 12.08.2026

To nie jest żadna mieszanka tylko legit 2C-B jak sama nazwa wskazuje.

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Kocia666 - 12.08.2026

Legit 2cb mozesz smialo pobierac   
1 tabs dziala ale dla bardziej doswiadczonych polecam wieksze dawki
Po zarzuceniu drugiej juz mi sie wlaczyla fajna psychodela

Zgodzę się z Kocia666 że warto zarzucić dwie ale w przypadku chemsexu to może być za dużo. 2C-B w małej dawce podbija ponoć przyjemność z uniesień i libido bardziej niż większe dawki.

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Headshotsolider - 12.08.2026

To jakbyście opisali działanie po małej dawce prócz libido oczywiście? Euforia jak MDMA czy może trochę więcej w tym spida jak po MMC?  Libido porównywalne z kartonowym zezwierzęceniem?

Nie ma co porównywać do betaketonów bo to zupełnie inny profil... Jest euforia i zaciesz, lekkie oevy i cała faza ogólnie bardzo przyjemna. Bliżej temu rzeczywiście do emki ale to też inna para kaloszy. W moim przypadku nie występował taki bodyload jak przy emce stąd lepiej mi wchodzi 2C-B. Mogę Ci polecić. Chociaż ja osobiście do chemsexu wybrałbym 3CMC na dłuższą metę. Albo najpierw ladowal 2C-B a potem leciał dalej na metaklefie Podobno kultowa

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Headshotsolider - 12.08.2026

Zamówiłem 25 pigul 2cb i 10g 2mmc żeby walić oralnie bo 2 zajebiscie działa oralnie..dopaminowo serotoninowy i jest lekka, nie obciąża tak organizmu i nie ma zwały..podobne do chemseksu super są małe dawki 2cb, nawet mniejsze niż 10mg..zjem pół trochę i zobaczę co pokaże...kiedyś jadłem 2cb w postaci pigul w kształcie grzybków..tam było chyba 20 albo 25mg w jednym to już kwasowo w huj było haha

No i elegancko

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - smakosz - 12.08.2026

(12.08.2026, 12:26)Headshotsolider napisał(a): To jakbyście opisali działanie po małej dawce prócz libido oczywiście? Euforia jak MDMA czy może trochę więcej w tym spida jak po MMC?  Libido porównywalne z kartonowym zezwierzęceniem?

euforia jak po grzybach lub po lsd, a libido? Po psychodelikach nawet nie myślisz o ruchaniu jak po ketonach

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Kocia666 - 13.08.2026

Moze i nie ma najwiekszego parcia na seks ale jesli juz do niego dojdzie to jest cos po prostu pieknego wszystko jest tak odczuwalne i jest taka wczuta ze to jest cos niesamowitego

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Headshotsolider - 13.08.2026

Ok..właśnie tak myślałem, że musi być bodziec żeby fajnie się w seks wkręcić..po ketonach to chcica jest z automatu