Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór? (/showthread.php?tid=79)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - ProducentRC - 19.04.2022

Mnie skłoniło to jak bardzo prosty dostęp do tego był u znajomych na okolicy, później zacząłem sam produkować maczanki i je puszczać jednak udało mi się rzucić to 10 miesięcy temu od tego czasu palę tylko skun i nic innego a z kryształem to jak większość lubię polecieć ale w ostatnim czasie miałem przerwę od prochu leciałem na kratomie ziole alko i xanaxie, mix potrafił ładnie posiekać

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Polono - 30.04.2022

Tansze , czystsze , mniejsze dawki i wieksza pewnosc niz to co kupujesz na ulicy. Wogole ta radosc z paczki jakies sampelki xd

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - inspiron - 30.04.2022

latwy dostep
duzy wybor substancji
dobra cena

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - DŻUMA - 30.04.2022

Wobec tego musiałabym wyciągnąć swoje 55 pamiętników i wkleić tutaj połowę ich treści.

Dobra. Spróbuję.

Biorąc pod uwagę kilka konkretnych substancji, które najbardziej lubiłam przed delegalem w 2015 roku, to z pewnością przeważało kilka rzeczy:

- większa moc, która wchodziła szybko i jeszcze szybciej schodziła niestety, ale to już tam chuj
(dlatego 3mmc/3cmc > MDMA/MDA wg mnie)

Te gwałtowne wjazdy mnie kupiły najbardziej.
Natychmiastowy efekt, nawet kosztem krótkiego działania - to jest to!

- większa chęć robienia czegokolwiek
(dlatego 3mmc/3cmc > MDMA/MDA)

- większy wkurw na zwale, ale mimo wszystko można było zasnąć bez problemu
(dlatego 3mmc/3cmc > feta)

- większy luz przed i w trakcie tripa dla osoby niedoświadczonej, jeśli chodzi o psajko, ponieważ trip jest krótszy przy tryptaminach, a dłuższy przy lizergamidach - osoba ma świadomość, że zaczyna swą przygodę po najmniejszej linii oporu i nic raczej nie może się wykurwić, choć to zależy od człowieka, wiadomo
(dlatego 4-podstawnikowe 
tryptaminy > LSD25/1p-lsd)

Więcej grzechów nie pamiętam.

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Kaczor - 03.05.2022

Łatwy dostęp i szybka dostawa

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Leśny_koteł - 05.05.2022

(09.04.2022, 17:16)Nebii napisał(a): Powiem tak w miejscu gdzie jestem łatwiej jest mi ogarnąć RC niż klasyczne. Nie mam wolnościowego dojścia do klasyki więc RC jest jedynym wyborem, aczkolwiek nie jest to zły wybór bo w tej chwili bardziej wolę RC.

To Ci powiem, że w miejscu gdzie jesteś poznałem co to rc, a jak wyszedłem, to byłem już pierwszym ćpunem na wiosce Podobno kultowa
Taki gratis dostałem od wymiaru sprawiedliwości. 
Ziobro, ty fiucie, dzięki Podobno kultowa

A tak poza tym, to uważam,że żaden klasyczny drag nie jest w stanie dać Ci takich emocji i takich odczuć co RC.  Nie ma bata.

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - SztywnyMisza - 05.05.2022

lepsze i tańsze Podobno kultowa

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - budynmalinowy - 06.05.2022

Kiedyś dostępność,teraz cena i różnorodność wyboru

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Kapitan - 22.05.2022

Cena, lepsze, tańsze, no i dużo jest do wyboru

RE: Dlaczego RC? Po co RC? Dlaczego akurat taki wybór? - Alkopoligamia - 22.05.2022

Tak jak wyżej. Cena, dostępność oraz różnorodność. Na początku swojej przygody bardzo skakałam po substancjach. Teraz raczej trzymam się tylko tych ulubionych Big Grin