![]() |
|
Amfetamina - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Amfetamina (/showthread.php?tid=1303) |
RE: Amfetamina - kiertnik82 - 14.06.2026 Też nic do Ciebie nie mam, tylko to co napisałaś zabrzmiało tak jak ja bym chciał się do Ciebie o coś dopierdolić, a tak nie jest. Po prostu odnoszę tylko wrażenie, że czasami nie doprecyzujesz swojej odpowiedzi i nie do końca wiadomo co autor miał na myśli. Też brałem czystą fetę w różnych dawkach i jednak zawsze doświadczałem tej stymulacji w większym lub mniejszym stopniu. Wiadomo, że jak dodasz do tego kofeinę to profil substancji się zmieni i doznasz większego pobudzenia, czy nawet jak już wspomniałaś rozedrgania, telepawicy, jak zwał tak zwał. P.S. Wiem o co Ci chodzi i też jesteś dla mnie "aseksualna" zresztą jak każda osoba w internecie, której nie spotkałem na żywo i z którą nie łączy mnie jakaś większa relacja. RE: Amfetamina - porkchop - 17.07.2026 (17.04.2026, 06:47)Roftw napisał(a): Dzień dobry. Mam pytanko: kiedyś bardzo lubiłam amfetaminę. Teraz od ponad dziesięciu lat jestem uzależniona od tramadolu i pregabalin. Zamówiłam gołąbka od hl i muszę przyznać, że okropnie się czułam... Chyba już jestem na to za stara 🥺 I tutaj moje pytanie: szukam substancji która trochę pobudza i trochę daje uczucie błogości. Zupełnie się nie znam na tych nowszych wynalazkach... Co byście mi polecili? RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 04.08.2026 (08.06.2026, 13:28)Lopek1123 napisał(a): Mogę tylko powiedzieć że mam wieloletni staż i to co tu tak jest nie ma nic wspólnego, prawdziwą feta i będę szczery że od paru lat nie spotkałem prawdziwe dobrej gry takiej jak była w latach 2000 To ravzej Ty masz słabe pojęcie o dobrej fecie. Popytaj, poszukaj ile się podaje dobrej amfetaminy 😉 Ps. Lata mijają a na rynku nic się nie zmienia. Dalej ludzie nie inwestują w testery czy inne sposoby na sprawdzenie towaru. A potem jest płacz i krzyk, że oszukany, że zatruty itd. Kiedyś się jeszcze tym przejmowałem ale dziś ? Dziś śmieje się, bo sami sobie jesteście winni. I dobrze, że sklepikarze wykorzystują wasza naiwność i brak wiedzy. Edit. Wróć. To nie brak wiedzy a naiwność i lenistwo. RE: Amfetamina - TYTUS - 04.08.2026 Porządna amfetamina klepnie od tych 30mg ale weź teraz taką zdobądź xd To graniczy z cudem. RE: Amfetamina - cepityle - 05.08.2026 A ja wam powiem, że nie zarlem nic przeszło 7 msc i 2g wytrzepalo mnie niemiłosiernie. 4 dobę zaczynałem bez snu, ale miałem pod ręką dużo piwska i brokuł i jakoś udało się usnąć. Najlepsze co może być, nie cpac z pół roku i zajebac dobrego pasa hehe
RE: Amfetamina - wildboar30 - 05.08.2026 Najlepiej samemu robić, większość w sieci to zwykle izomery albo zanieczyszczone. Jeszcze z 10 lat temu jeszcze się łudziłem że może coś trafię ale odpuściłem stanowczo. Kolejna sprawa ze lat przebywa i mimo wszystko człowiek chce w miarę funkcjonować następnego dnia. RE: Amfetamina - Lukas1985 - 06.08.2026 (04.08.2026, 23:04)TYTUS napisał(a): Porządna amfetamina klepnie od tych 30mg ale weź teraz taką zdobądź xd Nie ma problemu. Tylko weź łeb doprowadź do czystego stanu, bo to, że zrobisz że 3 miesiące przerwy to coś tam zmieni ale w szerszej perspektywie to nadal jesteś na szkodliwym działaniu. Możesz polecieć ziołami, suplementami itd ale to po takim ciągu 2-3 tyg albo u osób cofających +5 lat niewiele zmienia. Ps. Ponowie swoje pytanie skąd pewność, że towar słaby ? RE: Amfetamina - TYTUS - 06.08.2026 Lukas1985 Całkiem niedawno zostałem poczęstowany amfetaminą, prawdziwą taką jak pamiętam sprzed lat, 50mg - 8h porządnej fazy a do momentu aż zasnąłem pewnie jakieś 12h Brane ok 14, zasnąłem późno w nocy, bardziej nad ranem. A jestem od miesięcy w pędzie narkotycznym gdzie wale regularnie co weekend, czasem zdarza się w tygodniu. Więc trochę twoje dane nie spinają się z moimi. I tak, jakość ma znaczenie. RE: Amfetamina - wildboar30 - 06.08.2026 No to ja zazdroszczę koledze bo ten stan pokochałem najbardziej zanim wogole jakieś ketony były popularne. Jakość sama się obroni, jeśli jest dobre to nie ma większego znaczenia tolerancja. P.S Towar słaby jak cię słabo kopie, nie ma filozofii. Jak czujesz że jest grubo to jest dobry, jest różnica między amfą a amfą. Obecne może i są też mocne ale profil działania odbiega od poprzedniego. Obecny profil działania rozni się od tego pierwotnego. RE: Amfetamina - Lukas1985 - 06.08.2026 (Wczoraj, 11:21)TYTUS napisał(a): Lukas1985 Jeszcze raz. Rozmawiamy o czymś co jest obiektywne a nie subiektywne. Może dzieciaki uwierzą w te bajki ale ja za długo w tym siedzę. |