![]() |
|
Amfetamina - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Amfetamina (/showthread.php?tid=1303) |
RE: Amfetamina - wildboar30 - 06.08.2026 Co to znaczy długo? 20 lat? 30? 40? Fakt że prawie wszędzie lata ten sam szit tylko w różnych postaciach. Sugerujesz że nikt już w całym kraju nie robi dobrego towaru? Proszę Cię
RE: Amfetamina - Skittles - 06.08.2026 W temacie amfetaminy siedzę jakoś od 2006 roku. Owszem kiedyś była dobra, co nie zmienia faktu że aktualnie dalej jest w porządku. Trzeba tylko mieć dobry dostęp. A nie latać po mieście i szukać jak ja to mówię ( bramowych przekonanych opcji )
RE: Amfetamina - TYTUS - 07.08.2026 Lukas1985 Ale ja mam to w pizdzie czy mi wierzysz czy nie xd Fakty są takie jak napisałem bo je po prostu czułem na sobie. RE: Amfetamina - Lukas1985 - 07.08.2026 XD po poziomie języka myślę, że masz maks 20 lat i myślisz, że jak będziesz pisać głupoty to ktoś napisze "o, jej jaki Ty jesteś fajny". Życie tak nie wygląda. Każdy kto coś dłużej niż pół roku ma przegrany organizm. Każdy kto cpa w ciągach (nawet 3-4 dniowych) l, żeby się odbudować musi się postarać - rzucić, benzo, fajki alko i się suplementowac dbając o nawodnienie, redukcję stresu i milion innych rzeczy. Zupełnie inna kwestią jest to, że tacy ludzie mają przepalone styki i dla nich czystość 15-25 proc to już mega skok jakościowy. A przerwa 2tyg może dać odczucie duzo lepsze nawet na podobnej jakości jak dotychczas. (Dane statystyczne są losowe) (06.08.2026, 22:58)wildboar30 napisał(a): Co to znaczy długo? 20 lat? 30? 40? Fakt że prawie wszędzie lata ten sam szit tylko w różnych postaciach. Sugerujesz że nikt już w całym kraju nie robi dobrego towaru? Proszę Cię Ja tego nigdzie nie napisałem. Napisałem tylko, że jak ktoś chce oceniać ten towar niech usiądzie, niech go potraktuje testerami i zobaczy co mu tam wyjdzie. Ja tylko przypomnę, że średnia czystość amfetaminy w tym kraju to 13 -15 proc. I patrząc po forumowicza u to niewielu tu widzę takich którzy przebija te bariery. A jak ktoś mówi, że dawkowanie 30mg to bajka to wiem, ze albo jest przepalony towarem albo ma niską czystość towaru. RE: Amfetamina - smakosz - 08.08.2026 człowieniu, na forum cebulka jest dostępna feta o czystości powyżej 70 % i dawka 30 czy 50 mg działa wyśmienicie nawet na mnie, mimo że miałem do czynienia z mocnymi rc stimami RE: Amfetamina - Skittles - 09.08.2026 Dokładnie. Jest dobre źródło. Ale znawcy co mają po 20 kilka lat wiedzą więcej. Jak się mogacie w bramie i dostajecie przekopane gówno - to pretensje tylko do siebie. Feta była jest i będzie dobra. Trzeba wiedzieć gdzie szukać. Amen 👽 RE: Amfetamina - TYTUS - 09.08.2026 (07.08.2026, 22:20)Lukas1985 napisał(a): XD po poziomie języka myślę, że masz maks 20 lat Dzięki mordko, to komplement. Jednak to prawda że masz tyle lat na ile się czujesz, czyli całe życie przede mną. Cieszycie się że będę jeszcze wiele lat truł wam tu dupę i opowiadał bajki? Liczę że tak
RE: Amfetamina - Lukas1985 - 09.08.2026 (08.08.2026, 23:23)smakosz napisał(a): człowieniu, na forum cebulka jest dostępna feta o czystości powyżej 70 % i dawka 30 czy 50 mg działa wyśmienicie nawet na mnie, mimo że miałem do czynienia z mocnymi rc stimami Ale Ty masz do mnie pretensje, że w tym temacie są narzekania ? Czy jak ? Poczytaj od czego zaczęła się ta burza. TYTUS xD bo to jest tak, jak ktoś pluje to powiem, że pada. Ps. smakosz dla mnie to obojętne skąd bym brał. Dzisiaj bym każdy towar przebadał. Po tym co widziałem przez te lata i oczyma słyszałem wiem jakie są szanse na pewne rzeczy. RE: Amfetamina - TYTUS - 09.08.2026 Lukas1985 A po co mam brnąć w temat skoro ty kurczowo trzymasz się swojej wiary niedopuszczajac całkowicie tego co mówią inni? Skoro tak napisałem to znaczy że tak było i chuj. RE: Amfetamina - wildboar30 - 09.08.2026 smakosz sorry ale ja nie wierzę w żadne słowa ani test laby które wiszą na cebulce, nikomu się nie chce tego sprawdzać, najgorzej z tymi co wierzą w te opisy naprawdę - przecież tego chce lud, to trzeba pisać co chce się usłyszeć lub zobaczyć. Ta amfetamina może i jest mocna, czystość ma również wysoką ale to nie jest to co zapamiętałem.
|