Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Amfetamina - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: Amfetamina (/showthread.php?tid=1303)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: Amfetamina - smakosz - 09.08.2026

(09.08.2026, 13:47)Lukas1985 napisał(a): Ale Ty masz do mnie pretensje, że w tym temacie są narzekania ? Czy jak ?  
Poczytaj od czego zaczęła się ta burza. 
TYTUS xD bo to jest tak, jak ktoś pluje to powiem, że pada. 

Ps. smakosz dla mnie to obojętne skąd bym brał. Dzisiaj bym każdy towar przebadał. Po tym co widziałem przez te lata i oczyma słyszałem wiem jakie są szanse na pewne rzeczy.

mordo ja do nikogo nie mam pretensji Big Grin chciałem swoim postem pokazać, że być może TYTUS ma dostęp do dobrej i czystej fety, bo taką też można dostać. Więc jeśli pisał że mała dawka działała na niego tyle godzin to nie mam powodu mu nie wierzyć. wildboar30 sprawdź sobie fete od pureonly to będziesz inaczej  mówić Big Grin

RE: Amfetamina - Skittles - 09.08.2026

smakosz  mógł byś mi podać te pureonly na priw ? Był bym wdzięczny stary.

moge podać, ale to chwila moment i masz ich całą oferte.  Wejdź na forum cebulka i wpisz w wyszukiwarce pureonly

RE: Amfetamina - TYTUS - 09.08.2026

(09.08.2026, 20:30)smakosz napisał(a): mordo ja do nikogo nie mam pretensji Big Grin chciałem swoim postem pokazać, że być może TYTUS ma dostęp do dobrej i czystej fety, bo taką też można dostać. Więc jeśli pisał że mała dawka działała na niego tyle godzin to nie mam powodu mu nie wierzyć. wildboar30 sprawdź sobie fete od pureonly to będziesz inaczej  mówić Big Grin

Obecnie juz nie mam , kiedyś miałem. 

Ta akcja o której pisałem miała miejsce niedawno i był to czysty przypadek,  kolega w pracy mnie poczęstował po tym jak zobaczyłem co napierdala i powąchałem samarę to już wiedziałem że ma coś naprawdę dobrego, zapach starej dobrej amfy jest niepodrabialny, nie kurwi i nie odrzuca jak to ścierwo co teraz gonią sebixy, posypał dosłownie odrobinę to na początku przez pierwsze jebane 3 godziny to się ze mnie lało a ja nie mogłem opanować sam siebiePodobno kultowa
To była serio bardzo dobra amfa, wręcz niespotykana w tych czasach.

widocznie ta feta nie przeszła przez co najmniej kilka czy kilkanaście rąk zanim trafiła do twoich Big Grin

RE: Amfetamina - TYTUS - 10.08.2026

Ziom, tego co wyrabiała ze mną, to jeśli chodzi o fetę, nie da się porównać do niczego co wpierdalałem na przestrzeni co najmniej dekady lub więcej. Owszem,  zdarzały się czasami dobre sorty ale nie aż tak
Tu była kompletna faza.
Materiał był suchy, nie kurwił, nie odrzucał, spływ znośny, choć czuć że przełykasz chemię, zapach delikatnie 'rybny' - wiadomo o co chodzi xd

RE: Amfetamina - Skittles - 10.08.2026

Dokładnie. Trzeba patrzeć na źródło, a nie pierwszy lepszy sort od byle kogo i przekopane tak że walić się tego dziadostwa nie da, o mocy nie wspomnę. To w Holandii mają na większości bungalow dobra fetę 😂