Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Amfetamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Amfetamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5106)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Konwalia2568 - 08.06.2026

Dla mnie efekt "klepania" wynika z mojego ADHD. Zminimalizowanie jego objawów w stopniu znacznym, odczuwam niczym haj. Byłam tak podjarana efektem, że pominęłam ten szczegół. Brak chęci na wrzutę przy takim stanie i niskiej dawce również uznałam za pozytywny aspekt tej fety.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - daniel776 - 08.06.2026

Zgadzam się z przedmówczynią,choć mam większe parcie.Ale sam efekt terapeutyczny jako taki jest i niskie dawki również mnie zadowalają odpowiednio.Traktuję to analogicznie do benzo - zdrowego tak nie porobi przyjemnie jak osobę która na codzień bije się z lękami,nagle wszystko znika.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - porkchop - 09.06.2026

bzdur o db fecie  ciag dalszy. to jest fno a nue feta. odadzam kupowac tego. nawet bym sie tu nievudzielał ( bo nie jest h-l tego warty) ale hak widze opinie klakierow ,klamliwe do cna. to musze istrzec ze oni sprzedaja trucuzne.
(06.06.2026, 04:21)Konwalia2568 napisał(a): Dobry sorcik fetki. Przy 30 mg wrzuconej do noska z rana, odczuwałam pozytywne efekty do późnego wieczora, bez żadnej chęci na wrzuty.

o jezu, ale Ty pier××××z....

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - DarkSonia - 10.06.2026

Są ludzie, którzy preferują tego typu zakupy - jakby tego nie nazwać "incognito"
A High-LifeMarket właśnie im to oferuje. Nie każdy ma znajomego Andrzeja stojącego na rogu z prawilnym towarem prosto ze słoika.
Czasy się trochę zmieniły, i potrzeby ludzi też...
Feta jaka by nie była, wielu ludzi sobie ją chwali, jeśli komuś się coś nie podoba - nikt nikogo do zakupu nie zmusza przecież.
Dla niektórych to jedyna droga by zdobyć chociaż namiastkę tego co szukają..

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - biernackia - 10.06.2026

Jak skazała Słonia Nigri (howgh!): w tym kraju nie ma leków na ADHD dla ludzi z moim wykształceniem. Feta od HL (i od każdego innego vendora którego testowałem) smakuje jak gówno wymieszane z trutką na szczury, ale działa. Jakbym miał rodziców lekarzy wypisujących mi Elvanse od ręki to bym to wywalił z obrzydzeniem do kibla Tongue

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - porkchop - 11.06.2026

tak jasne ... mialem   do xzynienia z ich feta z 2 0polowy ub roku i za 3 mies w tym roku. to straszne za kogo oni maja klientiw ze taka trucizna jest goniona. do tego nic, zadnego ustosunkowania sie do tego. 
piszesz , oni jak to oni nie odp ze 3 dni. a potem napisza ze nie wiedza o co vhodzi. 
NUE KUPOWAC TEGO BO MAJA WAS ZA GowNOZJADOW

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - doxyou - 11.06.2026

porkchop 
Nie dopuszczasz do pustej czaszki prawdziwości powiedzeń "organista lubi ogórki, a ksiądz jego córki " albo "są gusta i guściki"?

Zamiast płakać deszczem łez na forum poszukaj sobie fety gdzie indziej skoro ta Ci nie odpowiada.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - smakosz - 11.06.2026

(11.06.2026, 08:45)porkchop napisał(a): tak jasne ... mialem   do xzynienia z ich feta z 2 0polowy ub roku i za 3 mies w tym roku. to straszne za kogo oni maja klientiw ze taka trucizna jest goniona. do tego nic, zadnego ustosunkowania sie do tego. 
piszesz , oni jak to oni nie odp ze 3 dni. a potem napisza ze nie wiedza o co vhodzi. 

też miałem wiele razy do czynienia z ich fetą i tak jak pisałem wcześniej jest to taki mocno budżetowy średniak, który można kupić na forum cebulka w niskiej cenie. Ale nie pierdol typie że to jakaś trucizna  Big Grin

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - High-LifeMarket - 11.06.2026

(11.06.2026, 08:45)porkchop napisał(a): tak jasne ... mialem   do xzynienia z ich feta z 2 0polowy ub roku i za 3 mies w tym roku. to straszne za kogo oni maja klientiw ze taka trucizna jest goniona. do tego nic, zadnego ustosunkowania sie do tego. 

Zanim będziesz pisał niepochlebne opinie to potwierdź swoje zamówienie czy to z moderatorem czy z nami, bo do czego mam się ustosunkować? Zawsze reagujemy gdy coś jest nie tak z sortem, ale w tym wypadku Twoje zdanie jest mało wiarygodne, szczególnie patrząc po tym jak już kilka razy nas atakujesz bez dowodu.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Konwalia2568 - 20.06.2026

(09.06.2026, 14:07)porkchop napisał(a): bzdur o db fecie  ciag dalszy. to jest fno a nue feta. odadzam kupowac tego. nawet bym sie tu nievudzielał ( bo nie jest h-l tego warty) ale hak widze opinie klakierow ,klamliwe do cna. to musze istrzec ze oni sprzedaja trucuzne.

o jezu, ale Ty pier××××z....

Powiedz ile wziąłeś tej fetki skoro oznajmiasz, że to trucizna. Nie chce dojść do takiej dawki, która sprawi, że zacznę pisać w taki sposób jak Ty  Huh Jeśli nie brałeś (albo twoi koledzy) to nie udawaj proroka.  

Za te cenę fetka spełnia swoje zadanie, nie oczekujmy w tym budżecie poziomu laboratoryjnego adderallu.

Miałam kilka dni przerwy od fetki, niezobowiązujący weekend nadchodzi więc stestowałam 150 mg, pierwsze 30 minut było intensywne, co wiąże się u mnie z wysokim libido i ciężko myśleć o czymś innym, ale jest przyjemnie. Następne półtorej h grałam w Cyberpunka 2077. Dużo prościej było się skupić na notatkach tekstowych, dodających kontekst do zadań, budowania świata itp. Po gierce przysiadłam do forum i nie mogę się oderwać od pisania tych postów. Jest fajnie, chociaż zdaje sobie sprawę z konsekwencji wzięcia takiej dawki to czasem warto dać po bandzie. Zapaszek obecnego sortu jest majestatyczny. 

Muszę podkreślić, że nie fukam często (poza regularnymi terapeutycznymi dawkami 30/60 mg) jak już się bawię w wyższe dawki, to maks dorzucę raz, bo w przypadku jeszcze większych/częstszych wrzutek libido byłoby za wysokie, a nie mam zamiaru spędzić następnych 10 h w taki sposób więc to mój limit.