![]() |
|
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=21) |
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - kiertnik82 - 20.08.2026 Yelddlloveescob Możesz napisać coś więcej na temat działania? Jakie dawkowanie, jaki profil działania substancji? Czy jest coś w tym euforii czy raczej sama stymulacja? "W sumie słabe" to trochę mało mówi o tej cherry dla potencjalnych kupujących. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - kiertnik82 - 21.08.2026 Yelddlloveescob Możesz napisać o niej cokolwiek więcej? RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Yelddlloveescob - 21.08.2026 (21.08.2026, 17:26)kiertnik82 napisał(a): Yelddlloveescob Możesz napisać o niej cokolwiek więcej? Jak chcesz mieć paraliż i wylądować w psychiatryku bo jedyny efekt to daje problem z głową na parę godzin. Nie wiem może ktoś lubi. Pewnie większość z tego forum temat który nie daje nic oprócz mocnego paraliżu i po wyłożeniu go na stół wypala dziury jest spoko bierzecie najlepszy!!!!! Jakby leki i strach przed ruchem był jedynym celem brania materiały to jest idealny (21.08.2026, 18:43)Yelddlloveescob napisał(a): Jak chcesz mieć paraliż i wylądować w psychiatryku bo jedyny efekt to daje problem z głową na parę godzin. Nie wiem może ktoś lubi. Pewnie większość z tego forum temat który nie daje nic oprócz mocnego paraliżu i po wyłożeniu go na stół wypala dziury jest spoko bierzecie najlepszy!!!!! Na chuj euforia lepiej stracić tydzień życia czym co jest popsikanem roztworem wody i hexa dla zapachu i w tym przypadku trochę wiśni. Nie kupujcie stąd pozdro I ten ich magiczny środek czy to cmc czy Hex czy Alfa czy cokolwiek jebie stara szafa i jest to jakiś mocny psychotrop powodujący leki i utratę panowania nad ciałem w Są dużych dawkach. Sprawdź co bierzesz xd Ja za darmo tego nie chcę. Już wiadomo czemu cena jak tak niska jak i jakosc Ucieka. Panowie stadraz raz RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Aerobic333 - 21.08.2026 W sumie słabe ale wypala dziury w stole i paraliżuje Ci ziomka xD No to rzeczywiście dobra opinia mordo. Nie neguję Twojego zdania całkowicie ale nie trzyma się to kupy. Co do produktów oferowanych przez sklepy na forum to nigdy się nie przejechałem. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - kiertnik82 - 21.08.2026 Yelddlloveescob Jakoś mi się to chłopie kupy nie trzyma co napisałeś. Na początku pisałeś że zajebiste, potem że słabe, a teraz że paraliżuje, powoduje lęki i dziury wypala. Poza tym piszesz jakby ogólnie, że wszystkie produkty z tego sklepu są chujowe, ten kto brał od Escobar to wie, że sklep zawsze wyróżniał się bardzo dobrą jakością. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - smakosz - 22.08.2026 (21.08.2026, 18:43)Yelddlloveescob napisał(a): I ten ich magiczny środek czy to cmc czy Hex czy Alfa czy cokolwiek jebie stara szafa i jest to jakiś mocny psychotrop powodujący leki i utratę panowania nad ciałem w Są dużych dawkach. Sprawdź co bierzesz xd magiczny środek xDDD typie ty kurwa chyba sam nie wziąłeś psychotropów i dlatego tak pierdolisz od rzeczy co za farmazon hahahaha
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Escobar - 24.08.2026 (21.08.2026, 18:43)Yelddlloveescob napisał(a): Jak chcesz mieć paraliż i wylądować w psychiatryku bo jedyny efekt to daje problem z głową na parę godzin. Nie wiem może ktoś lubi. Pewnie większość z tego forum temat który nie daje nic oprócz mocnego paraliżu i po wyłożeniu go na stół wypala dziury jest spoko bierzecie najlepszy!!!!! Witam, Zapraszam do kontaktu ze sklepem, jeżeli kontaktu nie będzie pójdzie zgłoszenie do admina o usunięcie konta. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Skittles - 24.08.2026 Już się uciszyl jak mu napisałem że ciekawe czy potwierdzi to swoim adresem e-mail jeśli coś od ciebie pobierał. Już nie odpisał 🤣 RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - TYTUS - 24.08.2026 Właśnie dlatego pisałem wcześniej że powinna być informacja co jest bazą. Sama informacja że "jest to mocne" to zdecydowanie za mało i przypomina kupowanie kota w worku. Może alfa, może hexen, a może resztki nepa zmieszane z resztkami mdphp? Ciężko cokolwiek powiedzieć. Słabe to trochę ze strony vendora z tak dobrą reputacją i pozycją na rynku. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Bortak42 - 24.08.2026 TYTUS No sam nie wie co to jest i, dlatego nie informuje, ale rzecz w tym, że powinien wiedzieć. |