![]() |
|
4-MMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: 4-MMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4911) |
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - martynka - 24.08.2026 No ja dostawszy najwidoczniej ten nowy sorcik 4mmc przy zamówieniu, które dotarło w **. Samara niepodpisana, ale sklep jest przekonany, że to to. Tylko, że ja bardziej liczyłem na to, że ktoś to testował, bo mam taką rozkminkę. A oto obraz, kazam!!
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Skittles - 24.08.2026 Chyba zbierane z podłogi to było bo syf ładny RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - martynka - 24.08.2026 No ja to mam nadzieję, że nie zeskrobywane z napleta... ale słowo daję, jeśli to 4mmc, to pierwszy raz w życiu coś takiego widzę. OK, postanowiwszy się poświęcić dla dobra nauki odmierzyłem 500 mg tego dziadostwa, połowę z czego odkurzyłem nosem. Spływ może nie najpotworniejszy z możliwych ale dziadowski. Już po tych 250 mg włączyło się "dobrze". A wiecie no ja to trochę mam tolerkę na ketony, więc się nie sugerujcie tym dawkowaniem. Podzieliłbym je przez pół minimum gdybym miał strzelać, ale mnie też tutaj za to nie ciągnijcie do odpowiedzialności. T+15 i jestem no bardziej serotoninowo uszczęśliwiony, tak bym to nazwał, nie ma ani jakiegoś speeda nieziemskiego, libido wzrosło ale jeszcze daleko temu do typowej ketonowej furii jak w zoo. Percepcja zachwiana, ale ogar zachowany. Kolorwy podbite, gadatliwość podejrzewam na + chociaż jedyne z kim mogę pogadać to ja sam ze sobą. Ale szczerze w chuj i tak lepiej niż to co było te kilka tygodni temu, ten miesiąc temu. Z dywanu nie z dywanu, z pizdy nie z pizdy, myślę że chłopaki wywęszyli jakiś sensowniejszy kanał. (i proszę zapamiętać mój nick przy tej recenzji High-LifeMarket lol, tylko na mailu udaję kobietę z przyzwyczajenia... no naprawdę to tylko taki nawyk kiedyś wpadłem na pomysł że przecież kobietom bardziej sie ufa w necie więc łatwiej będzie pchać towar ludziom itd. i tak już zostało... Będę musiał w końcu przed klientami zrobić coming-out i to będzie jeden z najbardziej żałosnych dni w moim życiu ale żaden mnie nie podrywał przynajmniej, ćpuny takie zauważyłem nie są)T+30 a zatem czas na zwieńczenie testu tym, jak ketony lubią najbardziej wchodzić prócz sniffa, czyli .... taaaak, per-rectum. I ponoć jak już to ketony w ciepłej wodzie. Ale to też tylko zasłyszane. Chociaż fakt faktem że w zimnej miałem problem by w ogóle utrzymać to zwieraczami. OK pardon, to tak FYI :d OK, poszło drugie 250mg, natychmiastowy napływ fluidów tych przyjemnościowych do cewki moczowej wraz z aplikacją. Czyli tak, z dywanu ale dobre kurwa 2mmc też mi dali to mówiłem że całkiem spoko, ale tam zjadłem grama na raz i efekty były nie lepsze niż to co jest teraz. Ale dajmy śluzówkom działać... Tak BTW nie opisuję zbyt szczegółowo czy szczypie czy nie bo wiem że większość ludzi zupełnie odraża plugging, zasadniczo wcale nie wiem czemu. Wprowadzać jakąś obcą, potencjalnie toksyczną i żrącą substancję do organizmu to już chyba lepiej tędy no niż tym co się oddycha lub pokarm pochłania. Jeszcze ponoć jest per vaginum, ale to już trzeba mieć kink chyba dla samego kinku taki. I miotłę. *Koniec off-topa. Efekty narastają, przestało być "dobrze" a zaczęło "naprawdę dobrze"*, oczy już trochę uciekają i chcą pląsać, myśli skupić niepodobna (duh), towarzystwa brakuje niesamowicie, aczkolwiek to libido jeszcze nie jest tak kurwa pod sufitem. Jest ale da się kontrolować. (każdy ma swoją definicję granicy utraty kontroli, a ja jej jeszcze nie przekroczyłem). T+45 jest peak bo się nałożyły te dwie aplikacje. No jestem pozytywnie zaskoczony. By nie pierdolioć tylko konkretnie coś powiedzieć to daje taką... 7,5/10, o coś takiego, taka okejka. Z pewnością nie jest to to coś co na mocy leżenia obok mefedronu było jako mefedron sprzedawane niedawno. Sorry ale mówię to, jak widzę. Ten to jest już dużo lepszy. Taka CHUĆ jest. Niekoniecznie seksualna, ale taki NAPĘD. Rzecz jasna w chuju ze skupieniem więc jakby ktoś miał taki pomysł to nie polecam jednak do pracy w biurze No... Namlaskałem się, namlaskałem, High-LifeMarket mi teraz wisi gruby gratisik, hehe, nie no świruje, ale zamówienie i tak nowe pójdzie niebawem. TYLKO PODPISUJCIE TE SAMARY LUDZIE! przynajmniej gratisy. Teraz już nic nie wymyślę, czas na samogwałt. Mam nadzieję, że moja recenzja była obszerna, inforumująca, i że ktoś to potwierdzi. Aha samice ze stolicy zapraszam na chemsex ;D wiem że tu takich nie ma i że nawet jak są to to oleją, ale ... jest to część recenzji ![]() PS - o chuj mocne to, serio, 2mmc to przy tym gowno, jprdl staram się ten post wyredagować, ale to może okazać się przekraczające moje możliwosci w tej chwili. * gdzieś pomiędzy ytmi słowami a mommentem teraźniejszym przestało być bardzo dobrze i stało się niekontrolowanie przyjemnie z tak kurewskim nieogarnem, że sorry ale tylko dla was to ku przestrodze pisać ... Tak jak mówie to 2mmc to sobie jzjkadelm bez takich rewelacji, a tu ledwie pół giieta RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - kej9 - 24.08.2026 nie no fajny ryz
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 26.08.2026 A naprawdę myślałem że w końcu wjeździe coś dobrego
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Kocia666 - 26.08.2026 Przeciez napisala ze kozak sorcik a to ze jest w mini ziarnach to raczej nie problem niedlugo sam wezme na testa RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - smakosz - 26.08.2026 Kocia666 wiesz mordo pewnie niektórzy biorą to na sell i dla nich jest ważne, żeby był ładny i duży kamień RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - agarthaistnieje - 27.08.2026 (26.08.2026, 19:44)Kocia666 napisał(a): Przeciez napisala ze kozak sorcik a to ze jest w mini ziarnach to raczej nie problem niedlugo sam wezme na testa strzelam ze bynajmniej 1/4 klientow tutaj bierze to na przelatanie a nie dla wlasnego uzytku/nie tylko dla wlasnego uzytku. Wiec wyglad raczej tez sie liczy.
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Skittles - 27.08.2026 Chuj z wyglądem jak moc jest konkretna. RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Piotrek8924 - 27.08.2026 4MMC Pochodzenie: High-Live Ilość: myślę, że będzie 0,7 grama Wygląd produktu ![]() Produktu w formie puchu, delikatnie kruszenie. Dawkowanie: próba uczuleniowa 50 mg Po chwili jak się ładnie przyjęła sniff 200 mg Działanie: wchodzi po chwili od aplikacji, poprawiając znacznie humor, dając energię do pozytywnego myślenia i działania. Jest też euforyczna, mało bolesna aplikacja. Podsumowując: nie jest to jakiś kocur, ale dobre 4MMC, działanie pozytywne, lekkie nie nachalne. Tą próbka starczyła mi od godziny 9:30, do 12:30, zejście też jest delikatne rozdrażnienie, ale to wystarczy przepalić buchem. Bardzo miło i pozytywnie. 8,5/10
|