![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: RCGang.shop (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=82) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop (/showthread.php?tid=6424) |
RE: 5F-ADB Yellow - Opinie o produkcie - Piotrek8924 - 07.08.2026 A ja jestem na nich wściekły;( Zamówienie złożone i opłacone w **szczegóły** Nadał paczkę ale po godzinach szczytu, więc marne szanse żeby ruszyła;( Strasznie się guzdraja z wysyłka. RE: 5F-ADB Yellow - Opinie o produkcie - Skittles - 07.08.2026 Ja rozumiem, że ciśnienie i tak dalej, podejdź do tego z drugiej strony. Przez to jakie zajebiscie mocne pierdolnięcie mają ich odczynniki, to na pewno mają tyle zamówień że głowa mała. Druga sprawa to chyba nie myślisz że oni biegają nadawać przesyłki codziennie i ryzykować. Na pewno mają jakiś dzień kiedy zbierze się zamówień od chuja i nadają temat na przykład raz w tygodniu. To jest kurwa ogromne ryzyko dla obu stron. Dla nas bo stracimy vendora z kanna jakich nie widziałem od bardzo bardzo długiego czasu i wiadomo dla niego samego .
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Piotrek8924 - 08.08.2026 Rozumiem, że każdy Vendor ma swoją politykę i logistykę,ile kurwa mać czekać na nadanie paczki tydzień i to jeszcze po godzinach szczytu. Nie chcę, żeby moja paka leżała na sortowni. Chciałem też pobrać olejki do testu dla Was. Rozumiem mają dużo zamówień, ale mój numer tob,759 więc nie tak dużo. Dobra firma jakość broni się sama za siebie. Na pewno ma lepsze kanna od **innego vendora z forum** Byronik przesłał z przeprosinami, że tak późno. Zobaczymy czas pokaże. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Skittles - 08.08.2026 Ważne że paka już do Ciebie idzie, zdaj proszę relację gdy tylko doleci. Ciekawią mnie te oleje. Pozdro 5 RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Piotrek8924 - 08.08.2026 Skittles olejki mam zamiar zamówić następnym razem. Teraz wziąłem kanna na testy, oczywiście zdam relację. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - GlasshanD - 08.08.2026 Kanna zajebista sprawa robi zielony budyń z mozgu o wielu smakach takze mysle czy sie skusić jak wy na to cudo,a czytajsc powyzsze opinie moze byc warto zamówić na probke tej spanialej ziolowej mieszanki RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Piotrek8924 - 08.08.2026 Panie moderator dlaczego kasujesz moje posty czy nie mogę stwierdzić który sklep ma lepszy kanna? RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Skittles - 08.08.2026 Od lutego dużo forumowiczów się o tym przekonało Piotrze, przecież są odpowiedzi na ten temat. Aktualnie rcgang trzęsie rynkiem kanna i miejmy nadzieję że tak już zostanie. Jeśli chodzi o cenę o której napisałeś w jakimś dziale to nie przesadzajmy. Jakość jest kot, nie mieliśmy takiej od dłuższego czasu. Mogę dać i 50 euro za jedynke niż szukać wiatru w polu, czekać na rakietę i później kilka dni chodzić skwaszony że to nie jest to. Pozatym jeśli chodzi o gramaturę to zawsze dostaje ( więcej ) niż zamawiam. Takich ludzi się szanuje
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Piotrek8924 - 08.08.2026 Od następnego tygodnia wysyłka następuje normalnie podobno, także pobierajcie. Od przyszłego tygodnia wysyłają normalnie bez opóźnień także nic tylko pobierać. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - MariuszSANITARIUSz2 - 08.08.2026 Czy przelew przyjmuje |