Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=6871)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - PaulBarthezz - 14.09.2026

Czy ktoś już testował te konkretne cukiereczki i powie mi czy na pierwszy raz jedna będzie ok? Czy nie doświadczę w pełni potencjału 2cb i lepiej zarzucić dwie? Dodam tylko że nigdy jeszcze nie miałem żadnej podróży z psychodelikami

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Kocia666 - 14.09.2026

Bedzie ok dosyc mala dawka jest w 1 tabsie
Jesli chcesz juz zaznac psychodelicznej podrozy musisz zarzucic z 1.5  
2 na pierwszy raz to raczej bym odradzal
Zawsze potem jak cos mozesz sobie dorzucac

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Skittles - 14.09.2026

Na początek to jedna tabletka jest jak najbardziej optymalna. Tym bardziej że to twoj pierwszy raz z 2cb. Nie polecam zaczynać od 2 bo produkt jest mocny.

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - PaulBarthezz - 14.09.2026

Na początek zależy mi tylko na delikatnych doświadczeniach jeśli chodzi o wizuale. Chce sprawdzić czy to mój "klimat" a nie chce też żeby mnie to przytłoczyło jak okaże się że nie. Big Grin Najwyżej zrobię tak jak kicia mówi i dorzucę pół po 2h i będę obserwować.

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Girlnging - 29.09.2026

No to wypróbowane. Faktycznie w 1 pigule mała dawka, Przy wadze 100kg, praktycznie zero efektu. Dobiłem emką i tu juz fajnie popłyneło. MOże następnym razem wrzucę dwie na raz.

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - MOLLY - 29.09.2026

Spróbuj zarzucić sniffem - dopiero pokazuje swoją moc. W oralu słabo.
Po jednej wystrzeliwuje na godzinę kolorów. Jak dla mnie 2cb samo zbyt uziemiające, w połączeniu z 4mmc lub mdma jest super.

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - PaulBarthezz - 29.09.2026

(29.09.2026, 11:03)Girlnging napisał(a): No to wypróbowane. Faktycznie w 1 pigule mała dawka, Przy wadze 100kg, praktycznie zero efektu. Dobiłem emką i tu juz fajnie popłyneło. MOże następnym razem wrzucę dwie na raz
Miałem to samo. Delikatna zmiana kolorków i obraz tańczył jedynie w tle podczas patrzenia na telefon lub jeśli bardzo na czymś skupiłem wzrok. Gorzej bo fizycznie spodziewałem się euforii, a dostałem tylko napady gorąca i zimna i jak siedziałem to chciałem wstać, a jak stałem to chciałem się położyć. Następnym razem albo dwie, ale nexusa spróbuję
Podobno sniff strasznie boli. Prawda to?

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - kej9 - 29.09.2026

to zalezy jaka to sol. ponoc hcl bardziej boli od hbr ale nie wiem Podobno kultowa

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Kocia666 - 30.09.2026

Przy sniffie takiej tabsy lajn wychodzi taki wielki ze to malo oplacalne i przyjemne ja nie polecam
Miedzy 1 a 1.5 jest spora roznica w dzialaniu a 2 to juz bajka

RE: 2C-B (pills) - Opinie o produkcie - Bladzz98 - 30.09.2026

(30.09.2026, 06:55)Kocia666 napisał(a): Przy sniffie takiej tabsy lajn wychodzi taki wielki ze to malo oplacalne i przyjemne ja nie polecam
Miedzy 1 a 1.5 jest spora roznica w dzialaniu a 2 to juz bajka

Znajomy tak kiedyś spróbował pixe emki donosowo... Mówił że zapchalo mu kichawe, spływ obrzydliwy a efektów 30%. Na koniec smarkal różowym neonem.  Podobno kultowa

Jak tutaj z efektami? Jak dobrze pamiętam piguły miały 14-28mg, więc wypełniacza też tu musi być od cholery