![]() |
|
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901) |
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - smakosz - 05.07.2026 jak miał to kupowałem RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - horsii - 05.07.2026 (05.07.2026, 09:30)TYTUS napisał(a): smakosz to kupuj u pjuronli Ty się kurwa znasz
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - KiszczaK - 06.07.2026 Nie było by lipy jakby coś z leków się pojawiło, a chodzi mi o oxy. RE: EscobarStore.com - Temat główny - cepityle - 17.07.2026 Weź załatw dobra amfetamina, dobra amfetamina zjada wszystko RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - inked_kawadrat - 17.07.2026 3mmc, dobre zioło i lsd RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Lukas1985 - 17.07.2026 (05.07.2026, 21:52)horsii napisał(a): Ty się kurwa znasz Echhh Taki asortyment jak mieli vendorzy z 2014r. 2- Fa / 4-FMA 3- FPH EPH / IPH 3-mmc MDAI 😃 RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Czeslawo - 17.07.2026 Ja najchętniej bym widział dwa produkty: α-PiHP i 3-MMC.
Oczywiście Hexen igiełki z najlepszej możliwej syntezy jest w tym wyścigu z listy życzeń na pierwszym miejscu.
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 17.07.2026 o tak... 3MMC... a znając Pablita... to nie załatwił by jakieś UJOZY ... Escobar pomyśl poważnie o tym... 3CMC spokojnie może to nawet zastapić - jak narkomany dłużej poiżyjOM to i zarobi się wincej ![]() a z chlorami to loteria... "a dziurawa szczena Ci prawde powie" ![]() ja ciem pierdolemmm... nawet Lukas1985 ogarnia jak 3ba... jakieś cuda siem dziejom... 3MMC! nic lepszego na wakacyje chyba ogarnąć się nie da... ( poza nową dostawą tej 4KI mefedrona bo to poezja )
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - GlasshanD - 18.07.2026 Mi to sie marzy sie aby w ofercie pojawił sie jeszcze chomik znaczy 4 ho mipt aka homipt i wiem jedno napewno że gdyby Patron sie na to zdecydował na pewno by tego zakupu nie żałował bo homipt to nie byle co ,a rarytas w swojej klasie że nawet bóg w dniu premiery pobrał by ich parę i zamawiał więcej na wieczny abonament Dodam tylko że nawet po ziole jak po tym zacnym empatogennym ustrojstwie nie bylo mi tak dobrze takze tak homika tu brak
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Lukas1985 - 18.07.2026 Tak się jaracie, bo nie próbowaliście MDAI czy 4-FMA. Na MDAI to czysta serotonina, szczęście i zayebistosc. Na fma clearhead, gadka i ogar. Na fenmetrazynie chęć do pracy i działania. Wszystkie te zubstanc elaczdy jedno - nie odwala korba. |