![]() |
|
4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO (/showthread.php?tid=261) |
RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Roftw - 29.04.2026 Mefedron a koszmary. Wczoraj pierwszy raz w życiu próbowałam mefedron i przez cały dzień bawiłam się bardzo dobrze (z wyjątkiem wieczora, bo chyba trochę przesadziłam). Zasnęłam jak dziecko i wszystko byłoby super, gdyby nie jedno: cholerne koszmary! Tak realistyczne jak prawdziwe życie! Najpierw śniło mi się, że miałam glejaka. Jakoś taka wstrętną nieoperacyjną postać. Później, że pracowałam na kolei (wtf???) I miałam sprawdzać bilety, ale zupełnie tego nie potrafiłam. Później wyszłam na fajkę i uciekł mi ten pociąg. Na a na koniec przerzucałam węgiel łopatą do wielkiego pieca w jakiś podziemiach i były tam uwięzione WIEDŹMY! - tak, nie przesłyszeliście się- WIEDŹMY!!! (Wtf x100). Czy koszmary to norma przy tym specyfiku? RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - TYTUS - 29.04.2026 Nierzadko mam bardzo żywe sny bezpośrednio po melanżu. Zarówno po mefie jak i po innych specyfikach ale faktycznie po 4mmc są one najbardziej pojebane ![]() Także coś w tym jest. RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - doxyou - 29.04.2026 Roftw Nie wiem czy norma, ja nie mam. Natomiast myślę, że jakikolwiek neurolep podany przed snem powinien z tym pomóc. Konieczne jest odczekanie aż serce się uspokoi przed podaniem neurolepyka, żeby nie zrobić sobie krzywdy. Ja czekam do minimum 90-100bpm i wrzucam kwetiapinę. RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - horsii - 29.04.2026 Roftw ja nigdy nie doświadczyłem po mefedronie koszmarów. Myślę że to przypadek. A może sprawka tego że bylas mocno podekscytowana, że pierwszy raz próbowałaś 4mmc, to i jakos sie to moze przeniosło na sferę snów... chuj wi xd RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Roftw - 30.04.2026 Dzisiaj znowu wydarzyło się parę dziwnych snów, ale przynajmniej nie były one straszne... A co do samego mefedronu to pozwólcie, że zacytuję jednego Pana z tego wątku: MEFEDRON JEST ZAJEBISTY! Doxyou na jaką dolegliwość przepisywany jest ten lek? Czy pregabalin albo chlorprotixen też należy do tej grupy leków? Bo to akurat mam w domu... RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - TYTUS - 30.04.2026 Chuja tam. Trza to po prostu przeczekać/przyzwyczaić/samo przejdzie To element zabawy tak samo jak zwała 🙃 RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Roftw - 30.04.2026 Racja TYTUSIE 😊 tutaj chociaż nie ma takich okropnych konsekwencji jak np. po alkoholu. Kolejnym plusem jest to, że można prowadzić w miarę normalne życie będąc jednocześnie wysoko w chmurach. Normalnie same plusy 😁 RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - TYTUS - 30.04.2026 No i to jest podejście! Zdrowe i pozytywne. Piąteczka siostro ![]() Ogólnie uważam, że wyłączanie tego problemu jakimiś lekami będzie działało tak samo jak zbijanie zwały po stimach benzodiazepinami. Chujowy plan. RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Dead Nightmares - 30.04.2026 Roftw jak sprobowalem pierwszy raz to tez mialem koszmary, ogolnie po tych pierwszych razach zawsze mialem, ale koszmary znikly po ciagu z mefedronem i po tym jak juz sie nim przezarlem
RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Roftw - 30.04.2026 Chociaż jeden który mnie rozumie 😺 |