![]() |
|
4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO (/showthread.php?tid=261) |
RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Konrad Curze - 07.05.2026 Jeszcze można by dodać jakieś antyoksydanty, coś aby pomóc biednej wątrobie, węgiel aktywny i jakiś izotonik bogaty w elektrolity i byłoby ideolo. RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - DarkSonia - 08.05.2026 po prostu trzeba się przespać... nażreć i napić... wody NIE WÓDY ew. innych soczków, nektarków, pierdolinkÓFFF z witaminami i działasz ( dalej ) RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - doxyou - 22.05.2026 (06.05.2026, 07:21)Lukas1985 napisał(a): ps masz tutaj co najmniej jeden i to beznadziejny mechanizm manipulacji 😄 Mówisz o manipulacji a sam ją stosujesz ![]() Odpisujesz mi, kiedy nie ma mnie akurat na forum przez dłuższy czas i wiesz, że jak wrócę, to będę miał skrzynkę zajebaną powiadomieniami, których nawet nie przeczytam ![]() 95% mojej egzystencji na forum opiera się na manipulacji, jeśli musisz na głos o tym wspominać, to znaczy, że gdzieś musiałeś się złapać ![]() (06.05.2026, 07:21)Lukas1985 napisał(a): już z jednego tematu uciekłeś jak jechałeś po ludziach którzy jedli sniffem i im jechałeś. Chcesz znów dostać po łapkach. Cholera, wielki moderator z hypka napisał, że uciekłem z dyskusji... Poczułem się tak: Nie wiem czy kiedyś interesowałeś się tym jak to działa dziadku, ale mnie często zdarzało się zapomnieć pożegnać się ze swoją dziewczyną przed snem, a co dopiero z Tobą na zakończenie dyskusji. (06.05.2026, 07:21)Lukas1985 napisał(a): Każdy neuroleptyk blokuje receptory dopaminowe, co się dzieje z dopamina wtedy ? ciężko powiedzieć - zaburzony zostaje metabolizm dopaminy jako taki. Jest to lżejsze niż przy innych neuroleptykach ale też jest. Rozumiem, że opisujesz mechanizm, który jest mi znajomy nie z tego powodu, że (06.05.2026, 07:21)Lukas1985 napisał(a): Pokrzyczysz na dzieciaki i Ci lepiej. XD RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - HariboWPP - 20.06.2026 A co do mefa, to w jaki sposób po ciągu na nim zasypiacie? Ja mam z tym problem i za chuj nie wiem w jaki sposób sobie pomóc w tym, aby po ostatniej dorzutce pójść spać? RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - doxyou - 20.06.2026 HariboWPP Jeżeli w grę nie wchodzi żadne wspomaganie się chemią, to zostaje Ci po prostu czekać. Substancja po jakimś czasie schodzi i naturalnie pozwala Ci zasnąć. U mnie przy początkach ćpania świetnie działała melatonina 5mg podjęzykowo + olejek CBD ile wlezie. Jeśli reflektujesz na chemię... Benzo - wiadomo. Złoty środek. Zdejmie absolutnie wszystkie negatywne efekty i pozwoli zasnąć. Opcja najbardziej psująca psychicznie, ale najbezpieczniejsza fizycznie. Druga opcja - lekki neuroleptyk typu Ketrel (kwetiapina), ale tutaj konieczne jest odczekanie, aż przestanie Ci szaleć tętno i ciśnienie, bo możesz sobie zrobić kuku przez wydłużenie odstępu QT. Najlepsza opcja (ale trzeba się naczekać) Pregabalina - Działa nawet lepiej od benzo, wycisza, rozluźnia, działa przeciwlękowo i usypia. Niestety wkręca się 2-2,5h. RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - smakosz - 20.06.2026 browar, jakiś buszek i śpie jak dziecko. Ewentualnie browar, buszek i jakieś benzo
RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - HariboWPP - 20.06.2026 No właśnie nie chcę się pierdolić z benzo, bo to jest droga do nikąd. Zobaczę co z tą melatoniną będzie, bo i tak miałem z nią się zapoznać, ale zapomniałem w natłoku spraw, że miałem to zrobić. Bynajmniej doxyou dzięki za odpowiedź. RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - inked_kawadrat - 21.06.2026 Takie pytanie czysto teoretyczne, można 4mmc podsypać lekko nepem żeby „dodac” trochę speeda do fazy? Lekko mam namyśli żeby nie zrobić sobie kuku i nie spierdolic fazy Jeśli tak to od samego początku czy po kilku dorzutach 4mmc kiedy już działanie jest płytsze? RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - doxyou - 21.06.2026 inked_kawadrat Na takiej mieszance były właśnie chujowe "fake coco" Z farmakologicznego punktu widzenia to jest chujowy pomysł. NEP to Ri, a 4mmc to releaser, nie będę się rozwijał, ale nie jest to najlepszy pomysł. Poza tym NEP poza dopaminą oferuje Ci sporą dawkę noradrenaliny w efekcie czego możesz leżeć i 3 godziny palcem sprawdzać sobie puls. Skoro brakuje Ci speeda w 4mmc, to możesz spróbować 3cmc gdzie dominuje właśnie dopamina i jest znacznie bardziej, jak to mówisz "speedowe". RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - inked_kawadrat - 21.06.2026 Dzięki za odpowiedź, odpuszczam temat Po ostatnim 3cmc jestem trochę zawiedziony stąd to pytanie Chyba dam szansę jeszcze raz i przetestuję nowy batch 3cmc Będzie spoko jeśli pierwszy dzień wjedzie 4mmc a na drugi dzień 3cmc? A może najlepiej zrobić to w dłuższych odstępach np tydzień czy dwa. Nie robiłem mixow ketonów, jedynie klasyczne dragi dlatego wolę podpytać żeby się nie zajebac na amen ![]() Jem, pije podczas tripów i śpię, zawsze rano jest start lotu i lądowanie wieczorem żeby zasnąć max 23-24 |