![]() |
|
a-PVP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: a-PVP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=983) |
RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - Konrad Curze - 05.08.2026 Jakiś czas temu zamówiłem tenże specyfik, ale z uwagi na nakładające się na siebie dużą ilość problemów osobistych (nie tylko związanych z braniem) nie miałem głowy do pisania recenzji i udzielania się na Forum. Na wstępnie bym ostrzegł, że produkt od Escobara działa jak wzorowa alfica (ze wszelkimi urokami i problemami jakie się z nią wiażą). Z informacji ogólnych o stanie mego organizmu: siedzący tryb życia, zbilansowana dieta (badania krwi nie wykazały żadnych poważniejszych niedoborów), nie przyjmowałem leków na stałe (w okresie testowania), ponad miesiąc bez stimów (przed pierwszymi testami). Aspekt logistyczny: jak zwykle Escobar nie zawodzi (sprawny kontakt, szybka wysyłka, bezpieczne i dyskretne pakowanie, solidna nadwyżka - nie bez powodu w naszym środowisku Escobar jest uznawany za jedną z najsolidniejszych lokalnych firm). Alfica miała formę białego proszku trochę podobnego do otwartej przez dłuższy czas sody oczyszczonej. Substancja była przyjmowana donosowo, waporyzowana i do dziąsła. - donosowe podanie działa bardzo szybko z silnym wejściem (efekty już czuć od razu, ale pełna gama doznań wymaga poczekania 2-3minut) a jest to tylko zapowiedź tripa - grzecznie się waporyzuje - nawet mimo mego braku wyczucia balansu waporyzacji / palenia towaru.(wejście jest trudniejsze do wykrycia mimo tejże efemeryczności intensywność doznań jest niepodważalna a utrzymują się najdłużej) - wtarta w dziąsło lekko odrętwia - najmniej intensywna i długo trzymająca droga podania Jak wcześniej wspomniałem alfa działa podręcznikowo (zaznaczę, że przed testowaniem towaru od Escobara miałem małe doświadczenie z tą substancją, ale teoria z którą się zapoznałem pokrywa się w 100% z profilem tego produktu). W zależności od kulmatywnej dawki: - mniejsze. są "orzeźwiające", otwierające społecznie, ożywiające, pomysły i niestandardowe przemyślenia lecą jak z kałacha, libido jest zdecydowanie zwiększone - średnie, elementy społeczne intensyfikują się a nawał myśli można już bardziej porównać do CKM-u (ale wciąż da się to jakoś tonować), ale libido przejmuje pierwsze skrzypce - chyba, że w trakcie tripa znajdzie się jakaś inny aspekt, który pochłonie naszą uwagę (o wiele łatwiej o wszelkiego rodzaju wielogodzinne hiperfiksacje - które niepostrzeżenie wydłużają czas między kolejnymi dawkami) - duże, otumaniają, rozlewają, utrudniają koncentrację, kordynację i zebranie myśli, ale w zamian oferują błogostan. Mimo trudności myślenia jakaś forma hiperfocusu jest gwarantowana, ale nie jest to zbyt wydajne (co nie oznacza, że nie jest przyjemne), ale na pewno interakcje międzyludzkie są utrudnione i raczej trzeba sobie zrobić przerwę (od innych i od dorzutek) i oczywiście libido robi swoje. Alfica od Escobara jest aktywna (nieważne czy to pierwsze kreska ekseców, czy nasta, czy też po odespaniu kolejna runda).R ównocześnie jest to zacny atrybut, ale czyni zakończenie biesiady... trudnym. Co zaowocowało pobijaniem moich rekordów braku snu (nie zamierzam "chwalić" się ilością nieprzespanych nocy...) i podobnie trudnym jest pilnowanie się aby coś zjeść w trakcie tripów - ale takież są uroki stymulantów - zwłaszcza tak silnych jak alfica. Potencjalne efekty uboczne: - nie uświadczyłem silniejszych paranoi (mimo zdecydowania przekraczania limitów mego organizmu) - jedynie kilka razy nieproporcjonalnie zaniepokoił mnie w nocy szelest liści pod balkonem, - trudność z zakończeniem ekscesów (co jest oczywiste z tą substancją), - mocne zezowanie jednym okiem - praktycznie nie zapycha nosa (a po zabawach katar nie jest większym problemem) Długoterminowe: - o dziwo brak głodu na więcej alficy (co mnie wciąż dziwi) - sporadyczne występowanie nieuzasadnionego lekkiego lęku / niepokoju w nocy (ale też łagodnieje) Jest to zdecydowanie jeden z najlepszych produktów, jakie brałem, którydostoswuje się do nas samych i jak nakierujemy tripa. Różnorodność doświadczeń i fakt, że substancja kopie za każdym razem (przy stopniowym zwiększaniu dawki) czyni ją bardzo atrakcyjną... ale równocześnie z tych samych względów sugerowałbym ocenić wszelkie za i przeciw (ale skoro Państwo są na wątku o alfie to zapewne wiecie z jak ponętnym ryzykiem macie doczynienia). RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - TYTUS - 05.08.2026 (10.06.2026, 13:10)DarkSonia napisał(a): Po tej recenzji wierzę, że działa epicko Prawidłowa reakcja🫵 Alfy należy się obawiać. Jest to obecnie najwyższy stopień wypierdolenia wśród stymulantów. |