![]() |
|
5F-ADB 5F-MDMB-PINACA - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Kannabinoidy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=32) +--- Wątek: 5F-ADB 5F-MDMB-PINACA (/showthread.php?tid=135) |
RE: 5F-ADB 5F-MDMB-PINACA - MariuszSANITARIUSz2 - 31.07.2026 No to szkoda pojebało się teraz dobrze że Ziobro dupsko peknie w końcu RE: 5F-ADB 5F-MDMB-PINACA - Dadiu - 05.08.2026 Panowie potrzebuje dokładnie tego w formie pomarańczowego proszku na wczoraj, z Bolka przyszła jakaś zjebana pasta ja potrzebuje proszek RE: 5F-ADB 5F-MDMB-PINACA - Skittles - 05.08.2026 Aktualnie najlepsze kanna znajdziesz u rcganga. Posiada 5F-ADB biały i żółty . Osobiście ja nie widzę różnicy w nocy białego a żółtego. Jeden i drugi robi robote. Nie wiem o jakim pomarańczowym kanna mówisz. Nie błądz tylko zajrzyj do niego na stronę. Pozatym po czym sugerujesz że od Bolka przyszła ci lipa i potrzebujesz pomarańczowego na wczoraj ? Badałeś odczynnik ? Bo wydaje mi się że raczej nie wyszło ci w przygotowaniu i albo dałeś w ch***j za dużo podkładu, albo po prostu coś spider***** . RE: 5F-ADB 5F-MDMB-PINACA - Dadiu - 05.08.2026 Nie broń Boże nie twierdzę że jakieś dziadostwo przyszło z Bolka, wrecz kurwa potężny usypiacz w szoku jestem, ale właśnie jest mi potrzebny ten pomarańczowy proszek i specyficznym zapachu Kuwa uwielbiam ten zapach RE: 5F-ADB 5F-MDMB-PINACA - Skittles - 05.08.2026 (05.08.2026, 20:24)Dadiu napisał(a): Nie broń Boże nie twierdzę że jakieś dziadostwo przyszło z Bolka, wrecz kurwa potężny usypiacz w szoku jestem, ale właśnie jest mi potrzebny ten pomarańczowy proszek i specyficznym zapachu Kuwa uwielbiam ten zapach Nie chce ciągnąć za język, ale dlaczego twierdzisz że zjebana pasta skoro mówisz że potężny usypiacz? Szukasz pomarańczowego proszku bo lubisz to wąchać ? Nie oceniam, ale trochę podejrzany jesteś w tej sprawie. Skoro masz już potężnego usypiacza to nie rozumiem po co doszukiwać tak zwanego CH w dupie. Wszystkie kanna działają podobnie. Przy większym spożyciu usypiają/odcinają .
RE: 5F-ADB 5F-MDMB-PINACA - Dadiu - 06.08.2026 Bo ten 5cl który przyszedł tak jak mówię jest pasta nie ma wgl tego zapachu i tego smaku z kiepa, ja tego nie wącham, daj spokój inna faza jest to jest jakieś mocniejsze po prostu nie siadło mi tak jak proszek RE: 5F-ADB 5F-MDMB-PINACA - Piotrek8924 - 06.08.2026 Dadiu spróbuj ADB-BUTINACA Jest o wiele bardziej przyjemna i euforyczna. RE: 5F-ADB 5F-MDMB-PINACA - Skittles - 07.08.2026 Na jednym kanna działanie jest o wiele krótsze i jak dla mnie jest to pusta bania. Spróbuj sprawdzonego przepisu który sam robię. Użyj 1g ADB Butinaca + 1g 5f ADB + 1g MDMB Fubinaca wszystko rozpuść razem i rzuć to na 90g podkładu Marshmallow pure tylko ten cienko mielony. Zobaczysz jaka jest różnica mixu w stosunku do klepania maczany na jednym odczynniki. a zainwestujesz i dość że będziesz zadowolony to karania starczy ci na bardzo długo. RE: 5F-ADB 5F-MDMB-PINACA - Piotrek8924 - 07.08.2026 Skittles zamierzam zrobić teraz maczankę 5F-ADB + ADB-BUTINACA 2:40 RE: 5F-ADB 5F-MDMB-PINACA - Skittles - 07.08.2026 Myślę że też będzie Kozak. Ale zamów od rcgang. Jak dla mnie oni są teraz na 1 miejscu jeśli chodzi o odczynniki. Ja zrobiłem 90g z tych 3 kanna. Palę już to jakoś 2 miesiące i nadal klepie kozacko, tak jak stary wyjadacz potrzebuje. Myślę że warto zrobić z kilogram tej maczany pochować szczelnie żeby nie zapleśniało i zostawić na lepsze czasy. Co najważniejsze rób na podkładzie z Marshmallow pure jest opcja kupię ja go zajebiście przemielonego trochę grubiej jak majeran ( bez łodyg ) Zajebiście wciąga kanna no i ten smak, dzięki któremu cofam się do sklepów stacjonarnych. Bezcenny !
|