![]() |
|
Metody aplikacji - per rectum - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Metody aplikacji - per rectum (/showthread.php?tid=1551) |
RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - Amanita - 03.01.2023 Beeniepatu "podnapletkowa ROA moze robic tu robote ,😎" rozwiń proszę. RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - C84S - 11.01.2023 Jeszcze tej metody przyjęcia nie praktykowałem, ale kto wie. Może to być fajne doświadczenie
RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - horsii - 15.01.2023 (26.12.2022, 19:36)Dilleraaaa napisał(a): horsii Że tak to ujmę piszesz,że nie boli samo włożenie sobie tam tego wężyka czy jak to nazwać a przy tym jak już sobie wlewamy odczuwa się jakiś dyskomfort np jeżeli mamy do czynienia z takim 3cmc czy jak to wygląda? Nie powiem ciekawy temat Nigdy mnie aplikowałem PR 3-cmc albo 4-cmc kierując się dewizą "znasz to uczucie, ten rozpierdol w nosie po kresce cmc? chciałbyś to uczucie w dupie?" Podobno niektórzy aplikowali i wcale nie smaży, ale ja podziekuje, zresztą szczerze - dla takich podzwiązków (podrzędnych) szkoda nawet przygotowywac sie do podania PR tego bullshitu. Dysocjanty PR albo furany (5/6-APB), to jest to. RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - Twilight Sparkle - 23.02.2023 Zdecydowanie moja ulubiona droga podania xD co się da przyjmuję w ten sposób. A poradnik bardzo dobry. RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - voice.of.voiceless - 09.03.2023 jak to jest z substancjami ktore nie rozpuszczają się w wodzie? przykładowo jakaś benzodiazepina w prochu; czy robiąc mieszanine wody i benzosa w wodzie a potem ładujac ją do pompki, nasze h2o będzie nośnikiem dla benzyny? jezeli umiescimy w strzykawce 100ml tyle samo wody + 100mg benzo, to po wstrzyknieciu to nie zostaje w srodku, wiec powinno sie znalezc w dupsku prosze o fachowe wyjasnienie, czy substancje nierozpuszczalne w wodzie mozna ladowac w dupsku a tym samym czy mozna ladowac w kabel? RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - Beeniepatu - 09.03.2023 @"PUDZILLA" ocziwiscie, ze tak. Lepszy bedzie propylen glicol, ale woda tez da rade bo to nosnik tylko. Benzo wchlonie tak czy siak. I to szybciej RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - sebekx9 - 09.03.2023 Co do podania per rectum cmc Ważne żeby nie było zbyt wysokie stężenie, max 200mg/ml, najlepiej 100mg/ml Wejście 2-5min, moc to jakieś 85-90% iv, gdzie sniff to 50-60% iv RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - Twilight Sparkle - 10.03.2023 Akurat testowałam ostatnio 3cmc tą drogą i polecam xDD Prawie w ogóle nie szczypie a bałam się że będzie bolało jak w nosie. Działanie też jakby przyjemniejsze. RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - Mrs.Darkness - 14.04.2023 Ja bym w życiu tej metody nie sprobowala RE: P.R. (wątek ogólny) - w dupe, po pedalsku - zwał jak zwał - horsii - 23.04.2023 Bo co? Pedalskie, hehe? Czopki też sie tak podaje, ponadto ta droga podania ma o wiele wieksza biodostepnosc. @"Mrs.Darkness" |